Skocz do zawartości

Leader Fox Team !!

Robert

Rekomendowane odpowiedzi

witam,ja też mam lf maxx, a to jego specka:

rama LF Maxx 18' rocznik 2005

amor Marcochi Mx air 105mm

korba truvativ firex

pedały NS pancacke

suport alivio

przerzutka p alivio

przerzutka tył XT 2003

kaseta LX

łańcuch KMC (odpowiednik LX)

manetki LX

sztyca amoeba borla

zacisk amoeba

siodło velo

mostek amoeba (zielony 80mm)

kiera accent 640mm, wznios 25mm, waga 240g

hamulce promax

piasty author disc3 na maszynach

obrecze remerx jumbo

szprychy mach

stery accent (za 90zł poprzednie VP za 80zł sie rozsypały:(((( )

na rowerku zrobiłem ok 9000km i jestem z niego bardzo zadowolony , rama lekka i wytrzymała (1700km w górach, troche skakania) mam czarną, jedynie lakier słaby i mam w swojej 2 źle wykończone spawy, ale jeszce rok gwarancji więc spoko:), troche krótka górna rura - mam siodło wystawione na maxa do tyłu, moze to wina mostka (80mm), ale jeżdzi sie spoko na pograniczu XC i enduro

teraz przymierzam sie do wyboru nowych hamulców prawdopodobnie wybór padnie na shimano 525 lub 535

btw przejechałem ok 2000km z sakwami i bagażnikiem i nie ma z mocowaniem większych problemów, choc bagażnik trzeba mocować u góry na jedną śrube

pozdrawiam wszystkich LF-maniaków

co z tymi koszulkami??

moze szłoby zrobić same wprasowanki??

dominiqu naprawdę fajny sprzęt daj jakieś fotki ;) ja jak na razie nie kupie plecaka, w planach są: kask, wdzianko, LF Maxx Pro z 2006r nowe koła i tarcze, bo nie ma piwotów :) mam nadzieję że się wyrobie w tym roku, kask i wdzianko może mi kupią rodzice :)

w planach są:...LF Maxx Pro z 2006r...

Katsumoto nie chcę Cię martwić, ale to fragment maila od importera: "...Ze względu na fakt, że w sezonie 2006r. nie planowana jest na razie produkcja ram Leader Fox, modele pozostają bez zmian...", tak więc chyba jesteś o 350pln do przodu i starczy na pozostałe części :D Pozdrowerek KLUBOWICZE LF'a :)B)

dzisiaj dostałem katalog LF na 2006rok od Amigo Bike, na kopncu jest fajny ubranko z nbapisami Leader Fox, musze sobie takie sprawic, a nie wiemk czy ramy sa na stronie, bo otwieram czeska strone, daje KOLA 2006, potem Maxx i cena jest 20300, daje RAMY 2006 i cena tez 20300.

W związku ze zmianami w ustawieniach klubów postanowiłem nas wszystkich spisać. LF team jest niewątpliwie elitarnym gronem ,gdyż obecnych użytkowników Leader Foxów jest na forum tylko jedenastu. Pozdrawiam wszystkich Teamowców i życzę ,aby nasza wzajemna współpraca i dyskusje tutaj prowadzone były jak dotychczas miłe i budujące. :033:

Poniżej użytkownicy w kolejności chronologiczej "postowania" w naszym temacie.

1.Katsumoto -LF rover

2.Żaba -LF evolution

3.Mane -LF cocaine

4.Spike -LF maxx pro

5.RzemieN -?

6.Paviarotti -LF cocaine

7.Mrpawel -LF maxx pro

8.Ralf -LF maxx pro

9.Spider -LF factor

10Kamyl -LF maxx pro

11.Dominiq -LF maxx pro

W związku ze zmianami w ustawieniach klubów postanowiłem nas wszystkich spisać. LF team jest niewątpliwie elitarnym gronem ,gdyż obecnych użytkowników Leader Foxów jest na forum tylko dwunastu. Pozdrawiam wszystkich Teamowców i życzę ,aby nasza wzajemna współpraca i dyskusje tutaj prowadzone były jak dotychczas miłe i budujące. ;)

Poniżej użytkownicy w kolejności chronologiczej "postowania" w naszym temacie.

1.Katsumoto -LF rover

2.Żaba -LF evolution

3.Mane -LF cocaine

4.Spike -LF maxx pro

5.RzemieN -?

6.Paviarotti -LF cocaine

7.Mrpawel -LF maxx pro

8.Ralf -LF maxx pro

9.Spider -LF factor

10Kamyl -LF maxx pro

11.Dominiq -LF maxx pro

12.Matikiller -LF maxx pro

Jestem pierwszy i jestem z tego powodu dumny ;) i jako jedyny mam rovera ;) a może niedługo jako jedyny Maxx Pro z 2006 ;) Ralf skoro masz katalog na 2006 czy jest tam koszulka LF ta która jest na oficjalnej stronie, jak tak to za ile ?? i czy są do tego spodenki ?? :) Poprosiłem ich o katalog, ale nie wiem kiedy go dostane ile czekałeś ??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...