ralf Napisano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 a no chyba ze taki typowo rowerowy, moze sobie kupie jakis, ale to nie w tym roku, a ja na dniach bede kupował hamulce, klamki, sztyce i obejme, potem tylko zostranie mi kaseta, przerzutki, łańcuch i takie tam pierdoły drobne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominiq Napisano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 witam,ja też mam lf maxx, a to jego specka: rama LF Maxx 18' rocznik 2005 amor Marcochi Mx air 105mm korba truvativ firex pedały NS pancacke suport alivio przerzutka p alivio przerzutka tył XT 2003 kaseta LX łańcuch KMC (odpowiednik LX) manetki LX sztyca amoeba borla zacisk amoeba siodło velo mostek amoeba (zielony 80mm) kiera accent 640mm, wznios 25mm, waga 240g hamulce promax piasty author disc3 na maszynach obrecze remerx jumbo szprychy mach stery accent (za 90zł poprzednie VP za 80zł sie rozsypały:(((( ) na rowerku zrobiłem ok 9000km i jestem z niego bardzo zadowolony , rama lekka i wytrzymała (1700km w górach, troche skakania) mam czarną, jedynie lakier słaby i mam w swojej 2 źle wykończone spawy, ale jeszce rok gwarancji więc spoko:), troche krótka górna rura - mam siodło wystawione na maxa do tyłu, moze to wina mostka (80mm), ale jeżdzi sie spoko na pograniczu XC i enduro teraz przymierzam sie do wyboru nowych hamulców prawdopodobnie wybór padnie na shimano 525 lub 535 btw przejechałem ok 2000km z sakwami i bagażnikiem i nie ma z mocowaniem większych problemów, choc bagażnik trzeba mocować u góry na jedną śrube pozdrawiam wszystkich LF-maniaków co z tymi koszulkami?? moze szłoby zrobić same wprasowanki?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 o bardzo ciekawy rowerek, widze ze do dosc ostrego XC, jak sie korba spisuje ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 31 Stycznia 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 Zielony mostek w takim fajnym zestawie musi wyglądać strasznie. Ale ogólnie rowerek super Wstaw fotki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cookiesrulez Napisano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 Wszystko wskazuje że na sezon będę posiadaczem Dragstara 14". Ale postanowiłem na oryginalność więc wstawię tam Duro A butelka 1,5l jest ok, ale po wstawieniu tam korka z np małego Hoopa, z takim ustnikiem który się zębami wyciąga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 mi w starym rowerze zawsze zakretka butelki obijała o górna rure, i to mnie nerwowało, ale obrócenie butelki załatwiało sprawe , chyba jednak bede kombinował z dwoma bidonami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrpawel Napisano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 dominiq ile masz wzrostu ? P.S Spoko bike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 1 Lutego 2006 Autor Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 dominiqu naprawdę fajny sprzęt daj jakieś fotki ja jak na razie nie kupie plecaka, w planach są: kask, wdzianko, LF Maxx Pro z 2006r nowe koła i tarcze, bo nie ma piwotów mam nadzieję że się wyrobie w tym roku, kask i wdzianko może mi kupią rodzice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominiq Napisano 1 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 dzięki:) mam 174cm wzrostu, obys wyrobił sie z kasą jak najszybciej Katsumoto bo to spoko sprzęcik postaram sie wrzucić fotki jaknajszybciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni_King Napisano 1 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 w planach są:...LF Maxx Pro z 2006r... Katsumoto nie chcę Cię martwić, ale to fragment maila od importera: "...Ze względu na fakt, że w sezonie 2006r. nie planowana jest na razie produkcja ram Leader Fox, modele pozostają bez zmian...", tak więc chyba jesteś o 350pln do przodu i starczy na pozostałe części Pozdrowerek KLUBOWICZE LF'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 1 Lutego 2006 Autor Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 To po co zamieszczali je na stronie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 1 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 dzisiaj dostałem katalog LF na 2006rok od Amigo Bike, na kopncu jest fajny ubranko z nbapisami Leader Fox, musze sobie takie sprawic, a nie wiemk czy ramy sa na stronie, bo otwieram czeska strone, daje KOLA 2006, potem Maxx i cena jest 20300, daje RAMY 2006 i cena tez 20300. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 2 Lutego 2006 Autor Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 To wdzianko sobie właśnie chyba zakupie, a jak nie będzie można dostać samej ramy to się zabije albo kupie cały rower zostawie hamulce, koła rame a reszte sprzedam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 2 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 Maxx Pro 2006 kosztuje 2900zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrpawel Napisano 2 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 Ralf - gdzoe go znalazłeś? Dane juz od polskiego dystrybutora czy przeliczone z koron? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 2 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 a dostałem katalog od Amigo Bike, i cennik 2006, Maxx Pro kosztuje dokładnie 2849zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 2 Lutego 2006 Autor Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 Ale cały rower czy rama ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrpawel Napisano 2 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 no raczej rower bez przesady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 2 Lutego 2006 Autor Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 Mam nadzieję ale nadal czuje chęć zbieraia na KTMa to mi chyba mi zostanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 2 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 Ale cały rower czy rama ?? oczywiscie ze rower, ale 2850zł i RST Omega, jakby był np. Axel jakis z blokada to za ta kase całkiem fajny rowerek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spider Napisano 2 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 W związku ze zmianami w ustawieniach klubów postanowiłem nas wszystkich spisać. LF team jest niewątpliwie elitarnym gronem ,gdyż obecnych użytkowników Leader Foxów jest na forum tylko jedenastu. Pozdrawiam wszystkich Teamowców i życzę ,aby nasza wzajemna współpraca i dyskusje tutaj prowadzone były jak dotychczas miłe i budujące. Poniżej użytkownicy w kolejności chronologiczej "postowania" w naszym temacie. 1.Katsumoto -LF rover 2.Żaba -LF evolution 3.Mane -LF cocaine 4.Spike -LF maxx pro 5.RzemieN -? 6.Paviarotti -LF cocaine 7.Mrpawel -LF maxx pro 8.Ralf -LF maxx pro 9.Spider -LF factor 10Kamyl -LF maxx pro 11.Dominiq -LF maxx pro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matikiller Napisano 2 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 Dopiszecie do listy kolejnego posiadacza LF-a???? A o to mój rowerek zlozony pare dni temu jeszcze kilka rzeczy do wymiany ale mozna juz jezdzic :wink: Kola, manetki, klamki,hamulce i pedaly od starego zloma ale sa :glare: Rowereka Rowerekb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spider Napisano 3 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 W związku ze zmianami w ustawieniach klubów postanowiłem nas wszystkich spisać. LF team jest niewątpliwie elitarnym gronem ,gdyż obecnych użytkowników Leader Foxów jest na forum tylko dwunastu. Pozdrawiam wszystkich Teamowców i życzę ,aby nasza wzajemna współpraca i dyskusje tutaj prowadzone były jak dotychczas miłe i budujące. Poniżej użytkownicy w kolejności chronologiczej "postowania" w naszym temacie. 1.Katsumoto -LF rover 2.Żaba -LF evolution 3.Mane -LF cocaine 4.Spike -LF maxx pro 5.RzemieN -? 6.Paviarotti -LF cocaine 7.Mrpawel -LF maxx pro 8.Ralf -LF maxx pro 9.Spider -LF factor 10Kamyl -LF maxx pro 11.Dominiq -LF maxx pro 12.Matikiller -LF maxx pro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 3 Lutego 2006 Autor Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 Jestem pierwszy i jestem z tego powodu dumny i jako jedyny mam rovera a może niedługo jako jedyny Maxx Pro z 2006 Ralf skoro masz katalog na 2006 czy jest tam koszulka LF ta która jest na oficjalnej stronie, jak tak to za ile ?? i czy są do tego spodenki ?? Poprosiłem ich o katalog, ale nie wiem kiedy go dostane ile czekałeś ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamyl Napisano 3 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 Co do koszulki z oficjalnej strony LF to i ja byłbym ciekawy w jakiej jest cenie. I czy w ogóle jest/będzie dostępna u polskiego dystrybutora? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.