Robert Napisano 28 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2006 Wszystko zależy od tego czy dystrybutorowi spodoba się wzór, jeżeli nie sprowadzam koszulke z Czech, jak by co napiszę bym ściągnął kilka, taniej by wyszło z przesyłką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2006 tak, to jest 18", troche kijowo bez siedzenia wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spider Napisano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 Jutro ma wpłynąc do mnie kasa i zakupuje kółka ,kasetę sram 5.0 ,korbę alivio 04 ,pedały vp-platformy zmienne piny ,oraz maneteczki. Max za 2 tyg bike będzie gotowy huuuura!! oczywiście dam fotki tego jedynego (chyba) Factora na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 29 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 A ja postaram się jak najszybciej zakupićrame, ale do ego będe musiał kupić nowe hamulce i koła bo nie mam jak założyć tarcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 Spider zekamy na fotki , a ciekawe kiedy bedzie dostepna ramka Maxx Pro 2006 bo jeszcze nigdzie nie widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 30 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 pewnie gdzieś w okolicach marca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 a czy ktos z was próbował zamontowac drugi bidon, bo chyba do tego służą te dwie śruby: bo próbowałem zamontowac drugi bidon i nie zmiesci sie, chyba tylko pompke tu przykrece, a tak chciałem miec dwa koszyki na bidon :angry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 30 Stycznia 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Nie wiem jak jest w LF ale w niektórych ramach zależy to od konkretnego koszyka/bidonu. Może spróbuj w sklepie poprzymierzać różne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 a no tak, a jak nie bedzie pasować to rozwierce otwory w koszyku i bedzie dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamyl Napisano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 u mnie między tymi śrubkami to musialem przykręcić przerzutkę. i z drugiego bidonu nici. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 30 Stycznia 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Miałem podobny problemik. W Mattsie 16" i tak mam miejsce na tylko 1 bidon, ale żeby przykręcić przerzutkę down swing musiałem usunąć tą piękną aluminiową naklejkę: Walnę sobie ją niżej chyba (prawie na samym dole). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 no własnie tez mi sie wydaje ze bedzie trzeba przerzutke przykrecic miedzy nimi, ale moze jakos sie bedzie dało upchac, jakies podkładki dać albo cos, pokombinuje jak kupie przerzutke i bidon, na pewno da sie cos zrobic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 30 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 U mnie można mimo że jest tam przerzutka, wystarczy wziąć jako podkładkie 4 rolki od łańcucha po dwie na każdą śrubę i koszyk ładnie można przykręcić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrpawel Napisano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 hmmm, a po co Wam 2 bidony ? ja tam wole jeden a w nim duża buletka z mineralną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 no zawsze jezdziłem z butelka 1,5 litra, i nie wiem czy nie bede dalej tak jezdził, ale z bidonem to sie tak bardziej rasowo wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 30 Stycznia 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Eeeee jakoś nie wyobrażam sobie podczas jazdy wyciągać jedną ręką 1,5l butelkę, odkręcać ją itp. Na dłuższe trasy chyba najlepiej 2 bidony albo camelbak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrpawel Napisano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 lanser :P :D Nie no żartuję, wygląd wyglądem a praktycznośc i tak ważniejsza jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 no jedeyny minus butelki 1,5 litra to to, ze nie za bardzo idzie sie napic podczas jazdy, kupie bidon 1l + 0,5l i bedzie dobre, albo 2x 0,75l. no to troche fotek: http://www.pinkbike.com/photo/?op=list&fun...otouserid=99202 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 30 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Najlepiej zopatzyć się w plecak a w plecaku bukłak, ja 2 bidony mam tylko na długie i rekreacyjne trasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 o nie tylko nie plecak, nie nawidze z plecakiem jeździc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrpawel Napisano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 plecaka tez nie lubię, zwłaszcza w upały, ale najczęściej jestem skazany na niego, chyba ze gdzieś niedaleko to kase komóre i aparat do torby w rowerze upchne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 ja nigdy nie biore plecaka, kasa zawsze w jakiejs kieszeni, komóry nie mam, i nic wiecej nie zabieram ze soba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 31 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 Miałem na myśli coś bardzo lekkiego one nie przeszkadzają aż tak bardzo http://www.velo.com.pl/author/authorakcesoria_08.htm tutaj akurat Turbo II Authora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 31 Stycznia 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 Też jestem zwolennikiem typowo rowerowych, wygodnych plecaków. Nie zawsze wszystko można zabrać w saszetkę rowerową. Np. jadąc do babci na wieć na 2-3 dni trzebaby mieć ubrania na zmianę, buty a więc placaczek się przyda. Sam mam zamiar wkrótce kupić jakiś rowerowy plecak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spider Napisano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 Lef już niedługo otrzyma nowe koła kasetę sram 5.0 i korbę alivio...wszystko w drodze:) ....koniec składania coraz bliżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.