FERRER Napisano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Amstaff ma 2500g a wie ktoś ile ma Colapse? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrpawel Napisano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 no i wczoraj przy zmianie klocków mój tylni hamulec zakończył swój zywot. Złamała się sprężynka:P mógłbym wymienić sama sprężynke, ale i tak jego praca mnie nie zadowalała i miałem wymieniać.... Teraz jestem zmuszony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 weszłem sobie wczoraj na stronke www.leaderfox.cz , i bardzo mi sie podoba ramka Maxx Pro na 2006 rok, ale juz mam kupiona 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wsfetrze Napisano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 jakoś nie moge doszukać się jakijkolwiek ramki na 2006 rok:/ A dodam że jestem zainteresowany właśnie ramką maxx więc ciekaw jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 wejdz na czeska strone leader fox a nie na angielska, tylko ze na razie sa rowerki na ramach, ale pewnie niedługo beda ramy, to bedzie Maxx Pro: http://www.leaderfox.cz/detail.pl?f=16&v=5...=365&b=0&c=1007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Puma [JFK] Napisano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Jak dla mnie odpada - brak piwotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wsfetrze Napisano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 ciekawe jak cenowo się bedzie rysować i jaka waga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 a no rzeczywiscie nie maja piwotów, ale to troche dziwne, ze do ramki za około 350zł nie dawaja piwotów, moze to jest wersja z tarczówkami i nie ma piwotów przykreconych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 25 Stycznia 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 weszłem sobie wczoraj na stronke www.leaderfox.cz , i bardzo mi sie podoba ramka Maxx Pro na 2006 rok, ale juz mam kupiona 2005 Co zrobiłeś? A ramka mi się nie bardzo podoba ze względu na kolor, nie przepadam za czarnymi ramami. Wejście na piwoty wg mnie powinna mieć. Ale fajnie, że pomyśleli wreszcie o mniejszych ludziech i zrobili też 16" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wsfetrze Napisano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 faktycznie lipa z piwotami... nie zauważyłem. A czarne ramki są boskie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 znaczy sie odwiedziłem, a ja tylko czarne ramki preferuje, w zyciu nie kupie innej ramki, no chyba ze sie trafi jakas okazja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 25 Stycznia 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Wygląd czarnej ramy jest ogólnie niezły ale strasznie się to brudzi i widać każde źdźbło kurzu i właśnie to mnie denerwuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 jeszcze jak jest matowa , no może jeszcze niebieskie ramy mi sie podobają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 25 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Sprawdzaliście czy mozecie wysłać e-maila do leader foxa z prośbą o katalog 2006 na stronie jest podane że można go zamówić, ale mi zawsze wyskakuje błąd i nie mogę wysłać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 ja wysłałem maila 10 minut temu i na razie nic nie przyszło ze sie nie da wysłać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrpawel Napisano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2006 eeej:D A meridziarze mają koszulki klubowe. Moze dało by rade zmajstrować coś takiego i u nas? Jest ktoś kto ma jakies możliwośći, zajmuje się grafiką i byłby w stanie podjąć się tego zadania ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2006 o koszulki byłyby fajne, tylko kto by to potrafił zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 28 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2006 na stronie Leader Foxa są koszulki do kupinia w dość przystępnej cenie niedługo będe wiedział czy będą one w Polsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2006 zrobiłem troche fotek mojego roweru w budowie: wiecej postaram sie dac na pinkbika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 28 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2006 Zapowiada się ciekawie Ja już nie będe kupował Maxx Pro z 2005 tylko z 2006 tylko że muszę zbierać dodatkowo na tarcze, i sięzastanawiam mechaniczne czy hydrauliki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2006 no szkoda, 2006 jest mi sie bardziej podoba od 2005, ale co zrobic, za dwa albo trzy lata wymienie na cos lepszego, fajne malowanie ma 2006. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 28 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2006 Ale nie ma piwotów, ale trudno ciekawe jak będzie z eną sądze że wiele się nie zmieni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2006 hmmm ze nie ma piwotów to troche kijowo, ale przynajmniej konkretny powód zeby kupic tarczówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 28 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2006 Ja sporo śmigam w błocie w deszu i śniegu a więc mi się przydadzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrpawel Napisano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2006 na stronie Leader Foxa są koszulki do kupinia w dość przystępnej cenie niedługo będe wiedział czy będą one w Polsce Jak będizesz wiedział to pisz:) chętnie taką kupie zrobiłem troche fotek mojego roweru w budowie: wiecej postaram sie dac na pinkbika To jest 18' ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.