Robert Napisano 6 Września 2005 Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Z tego co wiem jeszcze takiego teamu tu nie ma więc posiadacze Leader Fox'ów łączmy się :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żaba Napisano 6 Września 2005 Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Dzień dobry Jestem Żaba i mam LF-a mojej konstrukcji :grin: Jest to rowerek ogólnego stosowania :niach: . Oto on :arrow: http://www.xc-zone.jgc.pl/galeria/details....p?image_id=1056 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 6 Września 2005 Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Hmmm :> ta ramka ma raczej taka trekkingowa geometrie ? ;] BO tak mi jakos na ramke xc nei pasi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mane Napisano 6 Września 2005 Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Witam. Składam rower na ramie LF Cocaine. Rower miał juz być gotowy, ale przez gips na nodze nie mogę pracować i to opóźni troche złożenie go do końca. Ale mam nadzieje, że jeszcze tej jesieni pojeżdże na moim nowym czarnym rumaku Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 6 Września 2005 Autor Udostępnij Napisano 6 Września 2005 A mój LF znajduje się tu :arrow: http://www.xc-zone.jgc.pl/galeria/details....p?image_id=1278 a jeżeli ktoś chce większe i wyraźniejsze zdjęcie jest ono tu :arrow: http://img292.imageshack.us/img292/8458/mybike9gy.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mane Napisano 6 Września 2005 Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Widzę, że coś cisza w tym team'ie :cool: Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 7 Września 2005 Autor Udostępnij Napisano 7 Września 2005 bardzo dziwne, meridy, GF, Kony, GT są a tutaj cisza trzeba było dopisać do teamu słowo "mniejszościowy" zupełnie jak w GT ale może się jeszcze rozkręci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mane Napisano 7 Września 2005 Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Na dzień dzisiejszy "mniejszościowy" to bardzo dobre określenie Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 7 Września 2005 Autor Udostępnij Napisano 7 Września 2005 mane, a możesz dać zdjęcie niedokończonego twojego LF :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mane Napisano 7 Września 2005 Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Niedokończony znaczy nie złożony z powodu braku kilku części (korba, suport, amort, stery). Reszte części już mam i tylko czekają na brakujące. Tak więc uznałem, że zdjęcia zamieszcze jak już rowerek będzie złożony w stu procentach ;-) co oczywiście mam nadzieje będzie jak najszybciej Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żaba Napisano 7 Września 2005 Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Hmmm :> ta ramka ma raczej taka trekkingowa geometrie ? ;] BO tak mi jakos na ramke xc nei pasi No toś mnie brachu ugodził w samą dumę , ja będę teraz musiał iść do psychoanalityka na terapię :sad: :grin: :mrgreen: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 7 Września 2005 Udostępnij Napisano 7 Września 2005 To powiedz kiedy idziesz wezme sie z Tobą ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spike Napisano 8 Września 2005 Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Witam witam A o to moj Leader Fox, świeżo zlozony ma przejechane przejechane cos kolo 400 km foto 1 foto 2 troche mu jeszcze brakuje ale ... kasy brak pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 9 Września 2005 Autor Udostępnij Napisano 9 Września 2005 troche mu jeszcze brakuje ale ... kasy brak Razz Nie przejmuj się że kasy brak i tak masz dobry sprzęt a zawsze można go później powoli rozbudowywać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mane Napisano 9 Września 2005 Udostępnij Napisano 9 Września 2005 To tak jak u mnie - brak kasy, żeby skończyć rower... Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 9 Września 2005 Autor Udostępnij Napisano 9 Września 2005 A mi brakuje kasy na nową ramę. Ale i tak kupię ją dopiero w 2006r. w Szklarskiej porębie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mane Napisano 9 Września 2005 Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Mi brakuje tylko albo raczej aż na amortyzator... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spike Napisano 9 Września 2005 Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Mi juz brakuje na oponki pozadne, siodelko i hampel przedni ale to ostatnie to dopiero na nastepny sezon planuje, a z reszty jestem zadowolony i zostanie jak jest :-D Najbardziej potrzebne te opony ale nie moge sie zdecydowac na nic w rozsadnej cenie... :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 10 Września 2005 Autor Udostępnij Napisano 10 Września 2005 A to zależy jakich szukasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mane Napisano 12 Września 2005 Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Tak mało osób posiada Leader Fox'y ? :sss: Aż dziwne Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spike Napisano 12 Września 2005 Udostępnij Napisano 12 Września 2005 szukam czegos lekkiego do 60 zl/szt myslalem o semi slickach jakis, ale jednak chyba wezme Continental TwisterPro tylko musze je gdzies wczesniej zobaczyc "na zywo" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 15 Września 2005 Autor Udostępnij Napisano 15 Września 2005 No co nikt więcej nie ma Leader Fox'a jak tak to furory nie wzbudzimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żaba Napisano 15 Września 2005 Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Bo my nie idziemy na ilość tylko na jakość 8) :grin: 8) A o to specka mojego bika po modernizacji: ramcia LF Evolution '04 koła: pp. NS extreme , tp xt , obręcze alex rims dm-24 ,druty DT champion korby Alivio ,pakiet PowerPro , kaseta Deore , łańcuchy Wippermana , przerzuta przód XT , tył Deore pedałki VP platformy z pinami kiera NS x-up-xl , mostek NS Jump , klamki LX , manety Deore , kable Jagwire hample przednie tarczowe RST , tylne vałki Deore amor RST Gila t-4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mane Napisano 15 Września 2005 Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Bo my nie idziemy na ilość tylko na jakość Dokładnie, dokładnie, popieram tego Pana :mrgreen: Pozdrówko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 15 Września 2005 Autor Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Oj tak, co prawdą odkładam kase na KTMa ale ramy LF nie sprzedam za cholere, przywiązałem się do niej, może powsadzam do niej wtedy stare części i będe miał "zimówkę" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.