Kuku Napisano 30 Maja 2010 Napisano 30 Maja 2010 Witam Wybiera się ktoś z forum upodlić w Beskidach od czwartku do niedzieli? http://www.mtbtrophy.com/ Szykuje się trochę błota, byle tylko pogody się nie sprawdziły i nie padało...
ghost007 Napisano 30 Maja 2010 Napisano 30 Maja 2010 Ja również atakuję Beskidy. Mimo tego, że na początku nie byłem do końca przekonany co do tej imprezy to teraz nie mogę się doczekać Będzie naprawdę ostro. Poza tym to moja pierwsza etapówka w życiu więc jakaś odmiana i nowość co na pewno dobrze mi zrobi.
Kuku Napisano 30 Maja 2010 Autor Napisano 30 Maja 2010 Moja też pierwsza, mam nadzieję, że nie ostatnia Trzeba wziąć dużo części zamiennych, coś czuję w kościach...
ghost007 Napisano 31 Maja 2010 Napisano 31 Maja 2010 Ja już sprzętowo się zaopatrzyłem. Jeszcze czeka mnie wyprawa do apteki po maść na pupe
neverBF Napisano 7 Czerwca 2010 Napisano 7 Czerwca 2010 Oto fotki. KLIK Nie są zbyt zróżnicowane, ale cóż... może ktoś z Was się znajdzie. Wszystkie zdjęcia mojego autorstwa, Użytek niekomercyjny - nie mam przeciwwskazań Tych, których obciąłem lub rozmazałem przepraszam. Fotki tylko z 1 etapu niestety, z niebieskiego szlaku na Stożek.
Kuku Napisano 7 Czerwca 2010 Autor Napisano 7 Czerwca 2010 byłem, przejechałem, ukończyłem, koszulkę Finishera wywalczyłem świetnie było, niezapomniana przygoda.
ghost007 Napisano 7 Czerwca 2010 Napisano 7 Czerwca 2010 Coś pięknego, tego nie da się opisać słowami. To trzeba przeżyć! Koszulka finishera jest, zdobyta w bólu i cierpieniu ostatniego etapu. Czymś się strułem i na ostatnim etapie walczyłem o przetrwanie. Spadłem przez to na 41 pozycję (z 37) w klasyfikacji generalnej. To i tak nie wiele jak na pół godzinną stratę na 4-tym etapie. Gdyby nie to może wskoczył bym na 35-te miejsce. Tak czy inaczej jestem bardzo zadowolony. Ten wyścigi to prawdziwe MTB i prawdziwa przygoda!
Kuku Napisano 7 Czerwca 2010 Autor Napisano 7 Czerwca 2010 coś w tej Istebnej było nie tak z tymi zatruciami... kolega na pierwszym bufecie miał biegunkę, ale ukończył Trophy, drugi tak źle się czuł, że na 2. etapie się wycofał, mnie po 3. etapie też zczyściło, ale i tak było super
ew_a_ Napisano 7 Czerwca 2010 Napisano 7 Czerwca 2010 Ja też byłam i ukończyłam super wyścig, na pewno za rok chcę tam wrócić
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.