Skocz do zawartości

[etapówka] MTB Trophy 3-6.06

Kuku

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja również atakuję Beskidy. Mimo tego, że na początku nie byłem do końca przekonany co do tej imprezy to teraz nie mogę się doczekać :rolleyes:

Będzie naprawdę ostro. Poza tym to moja pierwsza etapówka w życiu więc jakaś odmiana i nowość co na pewno dobrze mi zrobi.

Napisano

Moja też pierwsza, mam nadzieję, że nie ostatnia :rolleyes:

Trzeba wziąć dużo części zamiennych, coś czuję w kościach...

Napisano

Oto fotki. KLIK Nie są zbyt zróżnicowane, ale cóż... może ktoś z Was się znajdzie. Wszystkie zdjęcia mojego autorstwa, Użytek niekomercyjny - nie mam przeciwwskazań Tych, których obciąłem lub rozmazałem przepraszam.

Fotki tylko z 1 etapu niestety, z niebieskiego szlaku na Stożek.

Napisano

byłem, przejechałem, ukończyłem, koszulkę Finishera wywalczyłem :)

świetnie było, niezapomniana przygoda.

Napisano

Coś pięknego, tego nie da się opisać słowami. To trzeba przeżyć! Koszulka finishera jest, zdobyta w bólu i cierpieniu ostatniego etapu. Czymś się strułem i na ostatnim etapie walczyłem o przetrwanie. Spadłem przez to na 41 pozycję (z 37) w klasyfikacji generalnej. To i tak nie wiele jak na pół godzinną stratę na 4-tym etapie. Gdyby nie to może wskoczył bym na 35-te miejsce. Tak czy inaczej jestem bardzo zadowolony. Ten wyścigi to prawdziwe MTB i prawdziwa przygoda!

Napisano

coś w tej Istebnej było nie tak z tymi zatruciami...

kolega na pierwszym bufecie miał biegunkę, ale ukończył Trophy, drugi tak źle się czuł, że na 2. etapie się wycofał, mnie po 3. etapie też zczyściło, ale i tak było super :thumbsup:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...