Skocz do zawartości

[licznik] Jaki licznik kupić?

ugupu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Chciałem kupić licznik do roweru. Preferowane funkcje to: Vmax, Vchwilowa, Vśr, porównanie Vch do Vśr, dystans dzienny, dystans całkowity, zegar. Czy możecie polecić licznik innej firmy niż Sigma, VDO, Cateye, najchętniej bezprzewodowy? I w bardziej akceptowalnej cenie? Ważne jest też to, aby można było zamontować go na mostku. Jeśli ten temat był już "obgadany" to sorki.

Pozdrawiam,

Janek

Napisano

Ja korzystam już dłuższy czas z liczników firmy Trelock i jestem z nich zadowolony (miałem 2 modele). Mogę spokojnie polecić, a oferta na allegro jest spora. Niestety nie wiem jak w nich jest z montowaniem na mostek. Licznik bezprzewodowy powinno się tam dać zamontować bez problemu.

Napisano

A czego nie Sigma? Ostatnio kupiłem 1106 DTS, jest bezprzewodowy, ma wszystkie funkcje które wymieniłeś i kosztuje ~100zł. Wydaje mi się, że w tej cenie nie dostaniesz nic lepszego.

Napisano

Ja również polecam Sigmę. Bardzo czytelny, ładnie wykonany z intuicyjną obsługą. Miałem już 3 modele Sigmy i nie mogę złego słowa o nich powiedzieć.

Napisano

Ja również polecam Sigmę. Bardzo czytelny, ładnie wykonany z intuicyjną obsługą. Miałem już 3 modele Sigmy i nie mogę złego słowa o nich powiedzieć.

Dzięki za odpowiedzi. W "znajomym" sklepie rowerowym koledzy oferują mi Sigmę 1200, przewodową niestety za 55 zł, z opcją montażu na mostku. Chyba się na nią zdecyduję.

Temat zamykamy.

Pozdrawiam,

Janek

• 10 miesięcy temu...
  • Mod Team
Napisano

Zdecydowanie lepszym wyborem będzie Sigma. Warto dopłacić tę dyszkę i mieć już dobry, markowy licznik. :icon_wink:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...