ugupu Napisano 30 Maja 2010 Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Witam, Chciałem kupić licznik do roweru. Preferowane funkcje to: Vmax, Vchwilowa, Vśr, porównanie Vch do Vśr, dystans dzienny, dystans całkowity, zegar. Czy możecie polecić licznik innej firmy niż Sigma, VDO, Cateye, najchętniej bezprzewodowy? I w bardziej akceptowalnej cenie? Ważne jest też to, aby można było zamontować go na mostku. Jeśli ten temat był już "obgadany" to sorki. Pozdrawiam, Janek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomash Napisano 31 Maja 2010 Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Ja korzystam już dłuższy czas z liczników firmy Trelock i jestem z nich zadowolony (miałem 2 modele). Mogę spokojnie polecić, a oferta na allegro jest spora. Niestety nie wiem jak w nich jest z montowaniem na mostek. Licznik bezprzewodowy powinno się tam dać zamontować bez problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamill Napisano 31 Maja 2010 Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 A czego nie Sigma? Ostatnio kupiłem 1106 DTS, jest bezprzewodowy, ma wszystkie funkcje które wymieniłeś i kosztuje ~100zł. Wydaje mi się, że w tej cenie nie dostaniesz nic lepszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvin Napisano 31 Maja 2010 Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Ja również polecam Sigmę. Bardzo czytelny, ładnie wykonany z intuicyjną obsługą. Miałem już 3 modele Sigmy i nie mogę złego słowa o nich powiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ugupu Napisano 31 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Ja również polecam Sigmę. Bardzo czytelny, ładnie wykonany z intuicyjną obsługą. Miałem już 3 modele Sigmy i nie mogę złego słowa o nich powiedzieć. Dzięki za odpowiedzi. W "znajomym" sklepie rowerowym koledzy oferują mi Sigmę 1200, przewodową niestety za 55 zł, z opcją montażu na mostku. Chyba się na nią zdecyduję. Temat zamykamy. Pozdrawiam, Janek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arikos Napisano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 Witam, A co myślicie o tym: http://allegro.pl/podswietlany-licznik-rowerowy-30-funkcji-rower-i1535847389.html ? No chyba że lepiej zakupić taki http://allegro.pl/nowy-licznik-rowerowy-sigma-509-slask-gliwice-i1549710509.html Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 9 Kwietnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 Zdecydowanie lepszym wyborem będzie Sigma. Warto dopłacić tę dyszkę i mieć już dobry, markowy licznik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arikos Napisano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 Dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.