wojtas2222 Napisano 30 Maja 2010 Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Witam, W nadchodzące wakacje mam zamiar wybrać się rowerem z Katowic do Jeleśni, ale nie wiem jaką trasą najlepiej tam dojechać. Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srebrny ford Napisano 31 Maja 2010 Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Moja Propozycja Z Katowic do Lędzin szlakiem rowerowym. Dalej lokalnyni drogami na Bieruń - Bojszowy- Wola- Jawiszowice- Wilamowice- Kobiernice- Międzybrodzie Bialskie - Czernichów- Tresna- Łękawica- Rychwałd- Pewel Mała- Jeleśnia. Ja planując taką trasę zawsze poszukuję jak najmniej uczęszczanych dróg i nie poruszam się bez odpowiedniej mapy co i Tobie polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas2222 Napisano 31 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Dzięki bardzo, chyba tak zrobię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.