Lukasz056 Napisano 30 Maja 2010 Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Planuję za jakiś czas kupić nowy rower. Dotychczas miałem miejskiego Krossa. Wysłużył się przez 7 lat i chciałbym go wymienić. Planuje przesiąść się na MTB. Przyznam, że wybór jest trudny i sam się już pogubiłem. Rama 19" lub 20" Osprzęt Shimano (ewentualnie kaseta może być ze SRAMu) - nie wiem czy z Deore czy z Alivio Widelec SockShox lub SR Suntour Proszę, o argumentacje, słowo o modelu itp. Cena może dojść maksymalnie do 2500 zł. Myślałem nad firmami: Gary Fisher , Kellys, Cube. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mitUSER Napisano 30 Maja 2010 Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Ja bym postawiła na Krossa A6 na full LX i Torze z Motion Control http://www.allegro.pl/item1059827974_mega_wyprzedaz_kross_level_a6_full_shimano_lx.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fludi Napisano 30 Maja 2010 Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Podobnie jak wyżej, Kross A6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maroxd Napisano 31 Maja 2010 Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Może jakiś używany? Ja kupiłem cannondale z przed roku za 2500zl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 31 Maja 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Zły dział forum Tematów o rowerze do 2000 zł jest pełno. Poszukaj, wyciągnij wnioski i napisz temat o konkretnych już modelach jeżeli nie będziesz miał wyjaśnionej sprawy do końca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.