Skocz do zawartości

[rower] ghost cross 1800 czy unibike zethos

snayp

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.Potrzebuje roweru do jazdy po mieście,jednak od czasu do czasu mam zamiar pojechać gdzieś w dłuższa trasę po polnych i leśnych drogach.W sklepie doradzili mi właśnie ghosta 1800 i zethosa i teraz nie wiem co wybrać. Liczę na wasze opinie lub ewentualnie jakieś inne propozycje w granicach do 2300zl max. Z góry dzięki za wszystkie porady!!!

widzę, że na razie cisza. Może się w końcu ktoś zlituje i da mi wskazówki co wybrać. Bardzo proszę!!!

Napisano

No to dzięki za posta, ale nie musi to być koniecznie ghost czy unibike. Chętnie posłucham co wy byś cie polecili tych granicach cenowych do 2300 i o takim przeznaczeniu(po mieście i na wycieczkę poza miasto) :thumbsup:

Napisano

snayp w tej cenie naprawdę nie dostaniesz nic lepszego niż Zethos. Jeśli rower Ci się podoba i pasuje Ci geometria to będzie najlepszym wyborem. Każda inna propozycja, pod względem osprzętu będzie od niego mniej lub bardziej odstawać.

Napisano

Rocznik 2009 w niczym nie przeszkadza, nic nie pisał o tym, że nie chce przez internet, osprzęt jak Unibike + powietrzny amortyzator i tańszy :)

Napisano

Zastanowię się nad tym mongoose, ale myślę, że rodzima produkcja zwycieży :)

Bardzo mi ułatwiliście wybór. Dzięki :)

Napisano

no sorry może ktoś mieć taki rower powiem mniej obraźliwie mnie sie niepodoba.

ale o gustach się nie dyskutuje

juz jest zaproponowany wyżej przez kolego mój faworyt mongoose

• 1 rok później...
Napisano

Ja osobiście bym wybrał ghosta 1800 jakoś mi bardziej pasuje i lepiej wygląda, ale nie jestem specem ale ogólnie bym wolał np. krossa LEVEL A4 lecz chyba nie o ten typ roweru ci chodzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...