Skocz do zawartości

[Single Speed] Tylne koło

Night

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

:) Witam!

Jestem nowym użytkownikiem tego forum, powiem na wstepie ze szukalem podobnego tematu do tego ale to co znalazlem w pelni mnie nie satysfakcjonuje, a mianowicie : Niedawno kupilem sobie ramke do ditru/streetu PROdigy 9.81 i mam problem chodzi o napęd czyli chce zrobi go na singla i tutaj rodzi sie moje pytanie w straym rowerze mialem 21 biegow chcialym przezlozyc kobre 3 rzedowa do nowej ramy ale zostawic ją tylko na 2 biegu i tylnie kolo ma 7 rzedowa zebatka pytanie moje brzmi : Jak mam zrobic tylnie koło ( nie da sie sciagnac zembatki ) czy musze kupic calkiem nowe kolo i zamontowac tam 1 rzedowa zebatka??? bo z lancuchem poblemu nie bedize mozna skrucic i poprostu kupic spineczke i spiac ;]]

Prosze o mądrą i sensowną odpowiedz

Pozdrawiam !

Napisano

Hehe dzieki za pomoc !! teraz juz wiem co zrobic :] teraz musze jakies 50-70 zeta na napinacz skominowac i koniec skladania ;] dzis gadalem z moim ziomkiem dokladnie tez polecal mi napinacz a nie odrazu skladanie nowego kola tak jak mowia to w sklepach rowerowych :rolleyes:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...