Skocz do zawartości

[kask]Fullface

MarcinW15

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Brat moj uzywa juz 3 sezon earthworks'a, jest zadowolony. Kask przezyl juz kilka powaznych gleb (i spotkan z drzewami) nie popekal i nie stala sie zadna krzywda mojemu bratu. Ogolnie polecam, jest to chyba najtanszy kask z wlokna szklanego. Plastikow nie ma sensu kupowac. Ja uzywam Giro mad max 2, ale to juz nie ten przedzial cenowy. (Pozatym tego mogelu giro juz chyba nie robi)

Napisano

Polecam tobie 661 [sIXSIXONE] 2010 - Kask Comp II bardzo dobry kask no i bardzo dobry stosunek cena - jakość. Kumpel ma i jest bardzo zadowolony, ale na szczęście nie miał jeszcze gleby.

• 4 miesiące temu...
Napisano

No dzięki , dzięki za pomoc . Zdecydowałem się na 3ride worker i jeśli ktoś by chciał taki nabyć to serdecznie polecam . Kask lekki i bardzo dobrze się na nim śmiga :wallbash:

Napisano

No dzięki , dzięki za pomoc . Zdecydowałem się na 3ride worker i jeśli ktoś by chciał taki nabyć to serdecznie polecam . Kask lekki i bardzo dobrze się na nim śmiga :)

Witam

Moim zdaniem szkoda, że nie skorzystałeś z propozycji przedmówców (EW, 661). Plastik sklejony w kilku miejscach ze styropianem nie budzi zaufania.

Posiadamy w swojej ofercie podobny kask... staramy się go po prostu nie sprzedawać i chować przed klientami :)

pozdrawiam

Adrian

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...