Anette23 Napisano 29 Maja 2010 Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Hej Jestem w trakcie pisania pracy licencjackiej i zbieram informacje na temat możliwości uprawiania turystyki kwalifikowanej na Jurze Krakowsko-Częstochowskiej. Na Jurze istnieje wiele tras rowerowych więc myślę że większość z was przemierzała juz jej tereny i moglibyście mi pomóc oceniając je w mojej ankiecie. Byłabym niezmiernie wdzięczna gdybyście mogli poświęcić jej 2 minutki:) link do ankiety: http://www.ankietka.pl/ankieta/39143/turystyka-kwalifikowana-na-wyzynie-krakowsko-czestochowskiej.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OldXCRider Napisano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Czesc, za tydzien wybieram sie na Jure kierunku Czestochowa-Krakow. jezeli potrzebujes jeszcze wypenienia ankiety za tydz to zrobie, Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.