Cox Napisano 29 Maja 2010 Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 http://weightweenies.starbike.com/articles.php?ID=94 respekt z mojej strony chociaż bym na to nie wsiadł boi by sie chyba połamało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 29 Maja 2010 Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Ciężki jakiś - tu masz hardcore'a - http://www.light-bikes.com/bikegallery/BikeListing.asp?id=451 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 29 Maja 2010 Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Czy mnie się obiło słusznie o uszy, że Heinz raczej tych rowerów nie robi dla siebie tylko na pokaz, gdyż sam Heinz jest pokaźnych rozmiarów gościem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 29 Maja 2010 Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Nawet jakby robił je dla kogoś kto waży 50kg to ja dziękuję. Chciałbym mieć taki rower, postawić go w ogrodzie, albo powiesić na ścianę ze stosowną legendą w postaci tabliczki, ale nie jako rower do czegokolwiek...bułki z żabki wymiękają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arroyo Napisano 29 Maja 2010 Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Ciekawi mnie, że jest to rozmiar ramy L, gdyby rower był na pokaz to mógłby postarać się o S-kę, pewnie jeszcze ze 100-200 gram można by zbić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cichy66 Napisano 29 Maja 2010 Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Ciekawi mnie, że jest to rozmiar ramy L, gdyby rower był na pokaz to mógłby postarać się o S-kę, pewnie jeszcze ze 100-200 gram można by zbić. lub rozmiar XS to kolejne 100 gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 29 Maja 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Ciekawe czy to ten sam http://en.wikipedia.org/wiki/Heinz_Wittmann Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 30 Maja 2010 Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 nie, to ten od keczupu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klosiu Napisano 30 Maja 2010 Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Fajne wszystko, ale robienie za grube pieniadze roweru nienadajacego sie do normalnej jazdy to juz lekka przesada. Koszt serwisu po jezdzie w gorach chyba przekracza koszt nowego fulla . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 30 Maja 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Klosiu jak ma i stać go to niech sobie robi nabial ten od keczupu urodził się chyba w 1869 więc racze nie ten od keczupu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fw66 Napisano 31 Maja 2010 Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Amortyzator SID 776g! - To chyba jakaś atrapa. Nie powiecie mi że to jeszcze działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 31 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 wypatroszony pewnie, blokada itp wyjete, nie znam sie na amorach, co mozna wyjac zeby poprawnie dzialal? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 31 Maja 2010 Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Flaki powymieniane na te które serwuje nam MMM-Bikes, blokada wywalona jeśli w ogóle tam była, rebound i lakier usunięty, pewnie szlifowany był też, obcięcie mocowania pod tarcze, rura wymieniona na carbonową, można porzezać. Nie zmienia to faktu, że to nie działa pewnie za pięknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 31 Maja 2010 Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 "UWAGA!!!!! EKSPONAT! NIE DOTYKAĆ! GROZI WGNIECENIEM!!!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 31 Maja 2010 Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Nie no ja bym tak nie przesadzal, owszem kilka komponentow raczej sie nie nadaje do jazdy szczegolnie z moja waga: kaseta, kola ale tak poza tym to wszystko jest 'jezdzalne'. Tak poza tym na zdjeciu maxxisy a w opisie furiosy? Mam lzejsza kiere i zestaw linek, jak Heinz chce moge mu dac moj numer telefonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cichy66 Napisano 31 Maja 2010 Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Zamiast tak patroszyć amora nie lepiej było wrzucić zwykłe widły,myśle że efekt byłby ten sam podczas jazdy w terenie,o ile ktoś się odważy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 31 Maja 2010 Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 To nie jest kwestia odwagi, po prostu taki amor bedzie sie tylko 'uginal' i nie widze tu czegos nadzwyczajnego. Amor wypatroszony i tyle, zawsze lepiej od sztywnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mendoza Napisano 31 Maja 2010 Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Chris Jakoś nie wierzę, że zjechałbyś na takim samym luzie, z ta samą przyjemnością rowerem z takim amorem...ja bym nie zjechał na czymś takim nawet po odchudzeniu do 75. A jeśli waga zaczyna ograniczac to chyba ww traci sens.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Luxtech waży 3 kg i właściciel nie ma oporów by na nim jeździć. Poza tym nie oszukujmy się taki okaz ma restrykcyjne ograniczenia wagowe i nie jest robiony z myślą o 100kg rajderze choćby i milion kosztował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Pewnie ze nie ma co porownywac do 'normalnego' amora. Jak pisalem oprocz paru rzeczy nie mialbym oporow zeby takim rowerem sie przejechac, jezdzic juz nie bardzo a na pewno nie startowac ale nie do tego zostal on stworzony. Szczerze jakos takie rowery wogole mnie nie jaraja, brakuje mi w nich praktycznosci. Uwazam ze granica lajtowania roweru jest jego 100% uzytecznosc (starty) jesli zmniejszanie wagi odbywa sie kosztem pogorszenia sprawnosci roweru, to dla mnie przestaje to miec sens. Ale na szczescie sa tacy ktorzy maja inne spojrzenie na rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiekmz Napisano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Projekt sprzed 5 lat. Mamy rowery o tej samej wadze oraz lzejsze u Nas w kraju. Ktos chyba przespal pierwsze urodziny light-bike? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.