Skocz do zawartości

[rama] Kross Level A2

Borag

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć znalazłem na allegro rame + amortyzator w komplecie. Cena jak dla mnie jest kusząca, ale nie chciałbym dać się zrobić na szaro przy tej tranzakcji. Stąd pytanie do tych którzy znają się na rzeczy. Czy warto to wziaść, a może wejśc już w coś lepszego. Link niżej.

http://www.allegro.pl/item1047830794_rama_kross_level_a2_19_cali_suntour_xcr_lockout.html

Cześć znalazłem na allegro rame + amortyzator w komplecie. Cena jak dla mnie jest kusząca, ale nie chciałbym dać się zrobić na szaro przy tej tranzakcji. Stąd pytanie do tych którzy znają się na rzeczy. Czy warto to wziaść, a może wejśc już w coś lepszego. Link niżej.

http://www.allegro.pl/item1047830794_rama_kross_level_a2_19_cali_suntour_xcr_lockout.html

Osobiście kupiłbym taki set - jak wcześniej już zostało napisane dla początkującego naprawdę dobry zestaw za naprawdę małe pieniądze.

Osobiście kupiłbym taki set - jak wcześniej już zostało napisane dla początkującego naprawdę dobry zestaw za naprawdę małe pieniądze.

Jeżdzę już dobre kilka lat i robie trasy po 60 kilometrów i więcej. Może to nadal łapie się na początkującego, nie wiem :D Tak na całkiem poważnie to szukam w miarę taniej i mocnej ramy dostosowanej do mojego wzrostu. Obecnie mam za duża(Gary Fisher Mako 2006 21,5 do moich 178cm wzrostu), ale nie mam z nią problemów i mogę z niej zsiąść awaryjnie bez otarć miejsc strategicznych. Sęk w tym że mam sztywny widelec, a przymierzam się do amortyzatora i tu pies pogrzebany. Po napisaniu wątku tematu natrafiłem na temat o wyżej wymienionej ramie, mój bład. Dzięki za pomoc.

Kupowałem taki sam zestaw od tej firmy w marcu. Mam 176cm wzrostu, wybrałem rozmiar 17" bo 19" hexagona była dla mnie minimalnie za duża. Rama za tę cenę wypada dobrze, cena za zestaw też jest atrakcyjna. Niestety amortyzator jest miękki dla osób ważących >80kg. Opakowanie i szybkość wysyłki bez zastrzeżeń.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...