Adam620 Napisano 29 Maja 2010 Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Witam ! Mam w rowerze korbe Trvativ X-FLOW lecz ona ciągle mi strzela i mam dylemat czy ją wymienić czy nie. A jak wymieniać czy korba Shimano Deore jest lepsza ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 29 Maja 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Jak strzela domniemam ze masz kwadrat i jest on nie dokręcony lub suport padł. Nowe deore winno być chyba lepsze i ładniejsze wg mnie ale to oczywiście kwestia gustu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McWolf Napisano 29 Maja 2010 Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Ja zmianilem X-flow na Deore LX i jestem bardziej niz zadowolony. Duza sztywnosc, latwa konserwacja i rewelacyjny wyglad... Deore na HT2 pwinien spisywac sie podobnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redziu Napisano 29 Maja 2010 Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Mam korbę Deore 2010 od prawie 2 miesięcy przejechałem 811km w tym jeden błotnisty start w Mazovii. Genialna korba! Nic nie stuka, nie zapycha się nie trzeszczy, a ważę 85kg. W internecie znajdziesz za 194PLN w sklepie widziałem ostatnio za 300PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.