Mambo154 Napisano 29 Maja 2010 Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 A więc mam pytanie co się mogło stać mojej przerzutce sram x-5 (tylnia) ponieważ mój kolega który myśli że jeździ jak niewiadomo kto przy wskakiwaniu na murek zachaczył nią o owy murek i teraz przerzutki się nie chcą zmieniać albo robią to same kiedy chcą . Co może być tego przyczyną ? Czy jest ona do wymiany .? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 29 Maja 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Może coś się zgięło/urwało, daj fotki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blair7 Napisano 29 Maja 2010 Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 pewnie hak sie pokrzywił, albo wózek przerzutki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lbx Napisano 29 Maja 2010 Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Tak jak przedmówca powiedział - jak się wywaliłem przez pewną panią na ścieżce właśnie te dwie rzeczy ucierpały, sprawdz czy to co zaznaczone na czerwono jest prosto i czy całość w ogóle chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mambo154 Napisano 29 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 U mnie jest wszystko proste i już wiem że się rozregulowała . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.