maciej1988 Napisano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Eh no niestety ale pospieszyłem się z napisaniem opinii o tym sklepie. Zamówienie złożyłem we wtorek 5.04, wpłaciłem w czwartek. Panowie ze sklepu dopiero po tygodniu - 12.04 raczyli zadzwonic że mają problem - spodenki niby dostępne na ich stronie internetowej będą dostępne w połowie maja - i facet nie do końca wie co zrobic - czy czekac z zamówieniem do maja??!! czy wysłac mi teraz reszte rzeczy. Zdecydowałem że chcę całą resztę a za spodenki zwrot kasy, teoretycznie mają mi to wysłac w czwartek - po 9 dniach od złożenia zamówienia!! Na zwrot kasy za spodenki czekam na razie 2 dzień, zobaczymy ile czasu na to potrzebują. I jeszcze jedno - ile razy się do nich dzwoni czy pisze to zawsze ktoś inny i co chwilę słyszę "kolega to robił" "on nie wie bo to kolega załatwiał" - pracuje ich tam nie wiem ilu a chyba żaden za nic nie odpowiada. Żeby po tygodniu dopiero zauważyc że czegoś nie mają w sklepie - paranoja. Prawdopodobnie niestety ale są to moje ostatnie zakupy u nich w sklepie. Oczywiście wszystko dotyczy sklepu internetowego - sklep w BDG jest jak najbardziej ok! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anulkaa Napisano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 Jak do tej pory to ze współpracy jestem zadowolona. W styczniu czy lutym kupiłam rower, zamawiając go na adres w Krakowie, gdzie studiuje, zapłaciłam bodajże przez PayPal, nie było problemu. Ostatnio, zamówiłam kurtkę endury, aby było ciekawej na inną osobę, i jeszcze z zapłatą przy odbiorze. Nie wiem czy mieli jakiś z tym problem, ale kurtka dotarła i na łikend już miałam. A niedawno zamówiłam szorty tej firmy i również mogę się nimi cieszyć na Wielkanoc. Na koniec, jestem zadowolona z firmy kurierskiej, którą wybrał sklep. Przez ostatnie pół roku miałam do czynienia z różnymi firmami. W jednej widziałam jaki można mieć niezły bajzel przed Świętami (notabene zgubili moją paczkę - niektórzy przyjeżdżali,prawdopodobnie właściciele sklepików, którzy zamawiali w ten sposób towar, sami szukali swoich paczek na magazynie). Na tej się jeszcze nie zawiodłam i jest to też jedna z przyczyn dlaczego kupuje w centrumrowerowym. ---- Letters from earth Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wozdz Napisano 12 Maja 2011 Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Witam towarzysze, ja planuję zrobić zakupy na 500 zł, nie ukrywam, ze rabat by sie przydal, jeśli byłby ktos tak uprzejmy to proszę o PM. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomato Napisano 12 Maja 2011 Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Co do ich rabatów to wygląda to mniej więcej tak. Wydając kilka tyś zł mam obecnie 4% + rabat od producenta jeżeli występuje. Wchodząc na ich stronę jako osoba niezalogowana cena produktu X wysoka. Loguje się i widzę przykładowy rabat 4% + 3%. A więc cena po takim rabacie robi się całkiem fajna. Następnie wchodzę na allegro i ten sam produkt X wystawiony z ich konta jest jeszcze taniej. I po takich zakupach pozostaje w ustach lekki smak zdechłego psa. Bo niby jako stały klient mam faktycznie taniej. Ale jako klient z ulicy kupując przez allegro mam jeszcze taniej. A przecież od sprzedanego produktu przez allegro muszą odprowadzić jeszcze prowizję. Czemu więc nie mogą dać stałemu klientowi sensownej ceny ? Oczywiście można poprosić o zachowanie ceny z allegro, czy też skorzystać z gwarancji najniższej ceny ( sprawdzone, działa świetnie ) jednak w takim wypadku te ich rabaty są nic nie warte Całe szczęście że oferowane ceny na allegro są najczęściej bardzo dobre i można się skusić u nich na co nie co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 12 Maja 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 A i tak rabatu na większość produktów nie ma, bo przecież nie obejmuje produktów z obniżoną ceną, ani nie ma go, w przypadku Alertu cenowego, coś takiego miałem ostatnio i finalnie z zakupów za chyba 500-600 PLN jedyny rabat był na spinkę za 5 PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LUKSUSqq Napisano 13 Maja 2011 Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 W moim przypadku, tylko dodałem koła crossride pod v-ki z 2011r do koszyka i na drugi dzien dzwonili zeby kupowac, co prawda dostałem propozycje cenową nie 599 a 565zł dosc dobra oferta, ostatecznie zrezygnowałem sam nie wiem czemu co do sklepu i ofert cenowych ostatnio zastanawiam sie nad kilkoma rzeczami w sklepach: www.rowertak.pl - avid sd7 - 130zł (mocel 2008) http://www.olimpiasport.pl/ - korba slx 355zł / łańcuch XT 69zł / kaseta SLX 125zł - myśle ze ceny fajne tylko jeszcze musze uzbierac troche gotówki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.