Skocz do zawartości

[rabat] centrumrowerowe.pl

morganfriman

Rekomendowane odpowiedzi

Eh no niestety ale pospieszyłem się z napisaniem opinii o tym sklepie. Zamówienie złożyłem we wtorek 5.04, wpłaciłem w czwartek. Panowie ze sklepu dopiero po tygodniu - 12.04 raczyli zadzwonic że mają problem - spodenki niby dostępne na ich stronie internetowej będą dostępne w połowie maja - i facet nie do końca wie co zrobic - czy czekac z zamówieniem do maja??!! czy wysłac mi teraz reszte rzeczy. Zdecydowałem że chcę całą resztę a za spodenki zwrot kasy, teoretycznie mają mi to wysłac w czwartek - po 9 dniach od złożenia zamówienia!! Na zwrot kasy za spodenki czekam na razie 2 dzień, zobaczymy ile czasu na to potrzebują. I jeszcze jedno - ile razy się do nich dzwoni czy pisze to zawsze ktoś inny i co chwilę słyszę "kolega to robił" "on nie wie bo to kolega załatwiał" - pracuje ich tam nie wiem ilu a chyba żaden za nic nie odpowiada. Żeby po tygodniu dopiero zauważyc że czegoś nie mają w sklepie - paranoja. Prawdopodobnie niestety ale są to moje ostatnie zakupy u nich w sklepie. Oczywiście wszystko dotyczy sklepu internetowego - sklep w BDG jest jak najbardziej ok!

• 2 tygodnie później...

Jak do tej pory to ze współpracy jestem zadowolona.

W styczniu czy lutym kupiłam rower, zamawiając go na adres w Krakowie, gdzie studiuje, zapłaciłam bodajże przez PayPal, nie było problemu.

Ostatnio, zamówiłam kurtkę endury, aby było ciekawej na inną osobę, i jeszcze z zapłatą przy odbiorze. Nie wiem czy mieli jakiś z tym problem, ale kurtka dotarła i na łikend już miałam.

A niedawno zamówiłam szorty tej firmy i również mogę się nimi cieszyć na Wielkanoc.

Na koniec, jestem zadowolona z firmy kurierskiej, którą wybrał sklep. Przez ostatnie pół roku miałam do czynienia z różnymi firmami. W jednej widziałam jaki można mieć niezły bajzel przed Świętami (notabene zgubili moją paczkę - niektórzy przyjeżdżali,prawdopodobnie właściciele sklepików, którzy zamawiali w ten sposób towar, sami szukali swoich paczek na magazynie).

Na tej się jeszcze nie zawiodłam i jest to też jedna z przyczyn dlaczego kupuje w centrumrowerowym.

----

Letters from earth

• 3 tygodnie później...

Co do ich rabatów to wygląda to mniej więcej tak. Wydając kilka tyś zł mam obecnie 4% + rabat od producenta jeżeli występuje. Wchodząc na ich stronę jako osoba niezalogowana cena produktu X wysoka. Loguje się i widzę przykładowy rabat 4% + 3%. A więc cena po takim rabacie robi się całkiem fajna. Następnie wchodzę na allegro i ten sam produkt X wystawiony z ich konta jest jeszcze taniej.

I po takich zakupach pozostaje w ustach lekki smak zdechłego psa. Bo niby jako stały klient mam faktycznie taniej. Ale jako klient z ulicy kupując przez allegro mam jeszcze taniej. A przecież od sprzedanego produktu przez allegro muszą odprowadzić jeszcze prowizję. Czemu więc nie mogą dać stałemu klientowi sensownej ceny ?

Oczywiście można poprosić o zachowanie ceny z allegro, czy też skorzystać z gwarancji najniższej ceny ( sprawdzone, działa świetnie ) jednak w takim wypadku te ich rabaty są nic nie warte :(

Całe szczęście że oferowane ceny na allegro są najczęściej bardzo dobre i można się skusić u nich na co nie co.

W moim przypadku, tylko dodałem koła crossride pod v-ki z 2011r do koszyka i na drugi dzien dzwonili zeby kupowac, co prawda dostałem propozycje cenową nie 599 a 565zł dosc dobra oferta, ostatecznie zrezygnowałem sam nie wiem czemu :D

co do sklepu i ofert cenowych ostatnio zastanawiam sie nad kilkoma rzeczami w sklepach:

www.rowertak.pl - avid sd7 - 130zł (mocel 2008)

http://www.olimpiasport.pl/ - korba slx 355zł / łańcuch XT 69zł / kaseta SLX 125zł - myśle ze ceny fajne tylko jeszcze musze uzbierac troche gotówki:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...