CentrumRowerowe Napisano 14 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Wysłałem już drugiego maila z pytaniem o cenę obuwia gdyż znalazłem korzystniejszą ofertę i bez odzewu... . jeśli pytanie nadal jest bez odzewu to proszę o PW albo bezpośrednio na t.hoppe@centrumrowerowe.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Tołysz Napisano 18 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 wszem i wobec chciałbym ogłosić iż dołączyłem do rzeszy zadowolonych klientow CentrumRowerowego kto jak kto ale Pan Michał Tołysz to bardzo w porządku człowiek. Myślę że w przyszłości również będę robił tam zakupy mówi się że nie ważne jak się zaczyna ale jak się kończy! i ta historia kończy się Happy Endem więc pozdrawiam roweromaniaków i śmiało polecam od siebie CentrumRowerowe Jak widać na przykładzie tej historii naprawdę dokładamy wszelkich starań, aby klient był zadowolony. Jakkolwiek zabrzmi to jak slogan, to jest tak w istocie. W całej tej sprawie było sporo nieszczęśliwych zbiegów okoliczności, ale negatywny udział jednego z naszych pracowników był tu bardzo istotny. Takie przypadki niestety się zdarzają, zwłaszcza u szczytu sezonu, jestem jednak pewien, że to nawet nie procenty, tylko promile w całej działalności, które nie powinny rzutować na opinię całości. W przyszłości, jeśli tego typu sprawy nadmiernie się przeciągają zachęcam do kontaktu z kierownictwem sklepu. Wszelkie dane są w dziale kontakt: http://www.centrumrowerowe.pl/Pages/Kontakt.aspx Jesteśmy bardzo wyczuleni na takie sygnały i reagujemy błyskawicznie. Z kolarskim pozdrowieniem Michał Tołysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daid Napisano 22 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 (...)zachęcam do kontaktu z kierownictwem sklepu. Jesteśmy bardzo wyczuleni na takie sygnały i reagujemy błyskawicznie. Z kolarskim pozdrowieniem Michał Tołysz Napisałem, pożyjemy zobaczymy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 12 Lutego 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Odsieżam, będę robił niewielkie zakupy (ok 500PLN) w CR, ma ktoś może rabacik 6% i byłby skłonny go użyczyć. Zawsze te 30PLN taniej, czyli można powiedzieć, że nowe zaciski Bolt-on tak jakby gratis Jakby ktoś się skusił to zapraszam pod gadu 684,27,20 Lub via @: a.safianski(małpka)gmail.com Z góry dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emuv Napisano 24 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Jak widać na przykładzie tej historii naprawdę dokładamy wszelkich starań, aby klient był zadowolony. Jakkolwiek zabrzmi to jak slogan, to jest tak w istocie. W całej tej sprawie było sporo nieszczęśliwych zbiegów okoliczności, ale negatywny udział jednego z naszych pracowników był tu bardzo istotny. Takie przypadki niestety się zdarzają, zwłaszcza u szczytu sezonu, jestem jednak pewien, że to nawet nie procenty, tylko promile w całej działalności, które nie powinny rzutować na opinię całości. W przyszłości, jeśli tego typu sprawy nadmiernie się przeciągają zachęcam do kontaktu z kierownictwem sklepu. Wszelkie dane są w dziale kontakt: http://www.centrumrowerowe.pl/Pages/Kontakt.aspx Jesteśmy bardzo wyczuleni na takie sygnały i reagujemy błyskawicznie. Z kolarskim pozdrowieniem Michał Tołysz Trochę zastanawiające to co Pan napisał. Jestem Waszym stałym klientem już od jakiegoś czasu (rabat 3%), przy ostatnim zamówieniu zdenerwowałem się i zadzwoniłem zgłaszając że nie dostaję odpowiedzi na emaile (a było to w styczniu, więc chyba nie szczyt sezonu). Poproszono mnie wtedy o to żebym wysłał Wam wiadomość z informacją od kogo nie uzyskuje odpowiedzi. Zebranie wszystkiego zabrało mi trochę czasu po czym nie uzyskałem nawet potwierdzenia że email do Was dotarł. Po 3 tygodniach od zamówienia zacząłem się już poważnie denerwować więc wysłałem ponownie emaila na 3 konta i ponownie brak odzewu do dzisiaj. Zamówienie dotarło po 24 dniach. Co mnie jeszcze bardziej zmartwiło - planowałem w najbliższym tygodniu zakupy manetek xt - cena podskoczyła o jakieś 90zł o ile dobrze pamiętam i tylnej przerzutki (ze 181 do grubo ponad 200). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kenjisan Napisano 24 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Widzę że nie tylko ja miałem problem komunikacji z cr. Wyżaliłem się w mailach, odpowiedzi nie było, napiszę tu. Wysłaliście mi Państwo paczkę na adres podany podczas rejestracji, powinien to być adres wpisany podczas składania zamówienia, szczególnie gdy taki adres był na potwierdzeniu o wysłaniu paczki. Pamiętam że któryś z użytkowników tego forum miał to samo. Miałem wielkie szczęście że ktoś był w domu w godzinach pracy listonosza. Śmieszny jest też fakt, że w dniu pierwszej próby kontaktu z Państwem po odbiorze paczki, dostałem maila z prośbą o wydanie opinii w jakimś serwisie. Dałem Wam szansę i żadnej opinii nie wystawiłem. Podobają mi się ceny, paczka dobrze zapakowana, czas realizacji w miarę, mimo tych zalet następnym razem pewnie wybiorę inny sklep. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swimfan Napisano 4 Marca 2011 Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 kompletuje elementy na sezon i potrzebuje jakis rabat w centrumrowerowym,kazdy % bedzie sie liczyl jakby ktos uzyczyl,pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iras76 Napisano 5 Marca 2011 Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 mam identyczną sytuację co kenjisan, niepokoi mnie kilka rzeczy, a mianowicie: - w mejlu z potwierdzeniem zamówienia brak adresu dostawy, ale dane rachunku są podane <--- wg. mnie w celu uniknięcia pomyłek zawsze powinien być podany adres dostawy oraz potwierdzenie zamówienia, a nie sucha informacja która w przypadku pomyłki nic nie daje - po zwróceniu uwagi i zapytaniu na jaki został wysłany otrzymałem odpowiedź że na adres z rejestracji i niby wszystko ok, ale na awizo żadne dane nie pasują z danymi rachunku i rejestracji co z kolei uniemożliwia odbiór przesyłki<--- oczywiście będzie zwrot poczty - po poinformowaniu o zaistniałem sytuacji cisza, brak odpowiedzi :/ ale klient cierpliwy jest i czeka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiPoLiNiO Napisano 15 Marca 2011 Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Pan Bartosz Mańkowski, sprzedawca w CR. Ten gość jest wzorem sprzedawcy. Nie mam konta w CR, wszystkie zakupy robię meilem bądź telefonicznie. Bez problemu można się dogadać co do zniżki. Zawsze doradzi. Nie marudzi jak dzwonisz 5 razy w sprawie jednej rzeczy. Jako jedyny potrafi zadzwonić do klienta i powiedzieć co i jak. Jako jedyny potrafi przeprosić jak coś zrobi nie tak. Wczoraj nie zdążył odpisać na meila, to dzisiaj koło 9 zadzwonił i zaczął od ,,przepraszam". To się nazywa kultura, a nie jak co niektórzy sprzedawcy w PL którzy robią wielką łaskę odpisując na meila... Oby więcej takich ludzi:) Jak czyta to ktoś z szefostwa to premie proszę dla tego Pana bo zarabia Wam sporą kasę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sibonan Napisano 26 Marca 2011 Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Bo centrumrowerowe.pl to juz nie to samo co kiedyś. na przykład ostanio kupowałem opony Hutchinson. W CR kosztują 99 zł (http://www.centrumrowerowe.pl/001576/HUTCHINSON-PYTHON_ORIGINAL_sport_26x2_00_kevlar__3_lyzki_do_wyczerpania_zapasow_/Produkt.aspx) A tutaj znalazłem te same opony za 87 zł (http://www.girosport.pl/product.php?id_product=440) Toż to są jaja, różnica 24 zł na dwóch oponach. Chciałem też kupić CR korbę SLX. Oni za nią chcieli 459zł z ramieniem 175mm (http://www.centrumrowerowe.pl/003288/Shimano-FC_M660/Produkt.aspx. Kupiłem dużo taniej bo za 387: (http://www.girosport.pl/product.php?id_product=12) I tym sposobem zaoszczędziłem sobie na łańcuch XT. Ja już daje sobie spokój z CR, choc kiedys przyznam dużo u nich kupowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PauL605 Napisano 26 Marca 2011 Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 na przykład ostanio kupowałem opony Hutchinson. W CR kosztują 99 zł (http://www.centrumro...w_/Produkt.aspx)A tutaj znalazłem te same opony za 87 zł (http://www.girosport...?id_product=440) Toż to są jaja, różnica 24 zł na dwóch oponach. Chciałem też kupić CR korbę SLX. Oni za nią chcieli 459zł z ramieniem 175mm (http://www.centrumro...0/Produkt.aspx. Kupiłem dużo taniej bo za 387: (http://www.girosport...p?id_product=12) W takim przypadku , gdy znajdziesz produkt tańszy niż w CR warto skorzystać z tzw. Alertu cenowego. W tej chwili realizuje 3 zamówienie w którym tak jak w poprzednich, korzystam z tej opcji. Można uzbierać parę złoty ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sibonan Napisano 26 Marca 2011 Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 A po co mam korzystać z ich alertów jak se mogę z biegu kupić taniej gdzie indziej. Poza tym ja zadzowniłem i powiedziałem, że chce coś duzo taniej to zaczęli kręcić coś. Kupowałem w CR, kupowałem w XTRbike i innych, teraz kupuję w girosport.pl, mają tak samo dobry towar i szybko przychodzi. A poza tym cos w CR się chyba stało bo na całe mnóstwo rzeczy trzeba czekać. Jescze kiedys był taki sklep interbikes.pl, mieli dobre ceny ale juz go nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 26 Marca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 A po co mam korzystać z ich alertów jak se mogę z biegu kupić taniej gdzie indziej. Przy większym zamówieniu, gdzie w różnych sklepach znajdziesz taniej to się opłaca, CR nie jest złe, tylko faktycznie czasem trzeba poczekać na towar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sibonan Napisano 26 Marca 2011 Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 No tak....ale ja nadal nie rozumiem. Oczywiście, że CR nie jest złe. Tylko ostanio zmawiałem gratów za ponad 5000zł. Różnych gratów. I po co mam czekać w CR i się spierać o alert skoro dostałem to od ręki w girosport.pl. Np. oponki Hutchinson. I wszystko miałem u siebie po 2 dniach od zamówienia. Poza tym chciałem koła XT to cena w CR zabójcza. A najlepsze jaja były jak zobaczyłem sztyce easton ea50 w CR za 201zł (http://www.centrumrowerowe.pl/007534/EASTON-sztyca_EA50_30_9_400mm_2_sruby_2010/Produkt.aspx)a girosport.pl dostałem ją za 127zł (http://www.girosport.pl/product.php?id_product=334). Myślałem, że może jakaś podróba, a przyszła elegancka sztycka. Ja oczywiście nie odwodzę nikogo od CR, każdy ma jakiś ulubiony sklep. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anteki Napisano 26 Marca 2011 Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 sibonan, a dobrze płacą w girosport? bo strona tego "sklepu" to są jaja po prostu. Ani adresu firmy, ani telefonów, a na stronie głównej: "Excepteur sint prestashop cupidatat non proident Lorem ipsum dolor sit amet Excepteur sint occaecat cupidatat non proident Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum" przecież to jest kompletna paranoja - nikt normalny, bez względu na cenę nie kupi nic w takim "sklepie" bo to na kilometr śmierdzi albo wałkiem albo kompletną amatorszczyzną! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sibonan Napisano 26 Marca 2011 Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Nie bardzo kumam. Nie możesz otworzyć? Adres firmy nasz np w zakładce O Sklepie Nawet teraz siedze i ogladam sobie graty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anteki Napisano 26 Marca 2011 Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Nie bardzo kumam. Nie możesz otworzyć? Adres firmy nasz np w zakładce O Sklepie Nawet teraz siedze i ogladam sobie graty. Strona główna w załączeniu. Przeglądarka Firefox. Każdy inny sklep działa normalnie. Dalej uważam że to kompletna amatorszczyzna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sibonan Napisano 26 Marca 2011 Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Może inni forumowicze się wypowiedzą bo ja girosport.pl otwieram bez problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichasKrk Napisano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Mam niestety to samo doświadczenie co większość jeśli chodzi o odpowiadanie na emaile, no ale to nie ja jako klient na tym straciłem tylko sklep. Znalazłem u nich buciki w najlepszej cenie dostępnej na necie (ponad 600zl wiec chyba nie malo) niestety odpowiedz przyszła dopiero po 3 dniach , w tym czasie udało mi sie znalezc inny sklep, w którym odpowiedz dostałem bardzo szybko, a cene pomimo tego ze mieli na stronie o 100zl wyższa....na zasadzie tzw alertu cenowego, zrobili mi cene taka sama jak w cr. Zrobiłem juz setki zakupów przez internet i jestem przyzwyczajony do expresowej obsługi, dlatego omijam sklepy które maja olewajace podejscie do klienta i nie potrafią odpisac do 24h na emaile. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 4 Kwietnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Najpierw zamówienie, które zostało zrealizowane po ponad miesiącu i dziesiątkach e-mail, gdzie podczas oczekiwania dostałem 5% zniżki (w kontakcie telefonicznym wyszla owa znizka), której nie otrzymałem ani jako pieniążków w paczce, ani przelewu zwrotnego. Teraz znowu zamówienie i kolejny raz się zawiodłem, zaznaczyłem wysyłkę przez PP (i to widnieje w moim profilu) a o dziwo dostałem numer przesyłki, wysłanej przez DPD - niby rzecz banalna, ale niestety nie bywam w domu w godzinach pracy kuriera a awiza na pocztę za rogiem raczej nie zostawi :/ Nie wiem, czy dalej bedę tam kupował, na allegro przynajmniej jest zwykle tańsza wysyłka, a do tego w akiej formie jakiej oczekuję :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
annaja Napisano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Najpierw zamówienie, które zostało zrealizowane po ponad miesiącu i dziesiątkach e-mail, gdzie podczas oczekiwania dostałem 5% zniżki (w kontakcie telefonicznym wyszla owa znizka), której nie otrzymałem ani jako pieniążków w paczce, ani przelewu zwrotnego.Teraz znowu zamówienie i kolejny raz się zawiodłem, zaznaczyłem wysyłkę przez PP (i to widnieje w moim profilu) a o dziwo dostałem numer przesyłki, wysłanej przez DPD - niby rzecz banalna, ale niestety nie bywam w domu w godzinach pracy kuriera a awiza na pocztę za rogiem raczej nie zostawi :/ Nie wiem, czy dalej bedę tam kupował, na allegro przynajmniej jest zwykle tańsza wysyłka, a do tego w akiej formie jakiej oczekuję :/ W którym sklepie są takie atrakcje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 6 Kwietnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Cały czas mówimy o Centrumrowerowym. Napisałem do nich e-maila z pytaniem o wysyłkę w poniedziałek, nadal nie odpowiedzieli :/ Przesyłka przyszła sprawnie, tym razem szybko wysłana, tylko nie tak jak chciałem :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pulse Napisano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Nie zebym bronil CR, ale moze chcieli dobrze. Wiekszosc ludzi bylaby zadowolona gdyby dostala towar kurierem zamiast Poczta. Oczytuje to jako zamiar wynagrodzenia Ci miesiaca czekania U Ciebie jednak jest inaczej i stad cale zamieszanie. Jedyne co maja dobre to wybor i ceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej1988 Napisano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Większośc z was nie najlepiej wypowiada się o tym sklepie, ja mam zupełnie odwrotne zdanie. Co do cen - kupowałem odzież Endury i buty z SPD, do tego kilka małych rzeczy, wg. mnie ceny mieli całkiem dobre, porównywalne z innymi sklepami lub tańsze. Kontakt ze sklepem był bardzo dobry - odpowiadali na maile w ciągu kilku godzin a raz nawet w 20 min. Dziś zapłaciłem za 3 zamówienie w tym sklepie i za każdym razem wszystko było idealnie. Jedynie przy ostatnim zamówieniu musiałem trochę więcej wytłumaczyc bo zamawiałem rzeczy które nie były normalnie dostępne w sklepie - oczywiście nie było problemu ze sprowadzeniem wszystkiego w ciągu 5-6 dni. Może akurat zawsze tak dobrze trafiałem, albo czasem ktoś z was trafił w ich zły dzień, ale ja nie mogę powiedziec o nich złego słowa. To samo dotyczy sklepu stacjonarnego w Bydgoszczy - miła, profesjonalna obsługa i jak chcesz to o wszystko możesz się dogadac, a serwis - małe rzeczy zrobione od ręki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gothic Napisano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Kupuję w CR od przełomu lata/jesieni 2010. Nie mam najmniejszych problemów, a ceny zawsze są, lub po alercie cenowym, osiągają najniższą wartość na rynku. Szkoda tylko, że alert cenowy nie kumuluje się z rabatem u nich wypracowanym. Reasumując, póki co nie zamierzam szukać innego sklepu rowerowego o ile interesujący mnie asortyment będę mógł zakupić w CR. Pozdrowienia dla zespołu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.