morganfriman Napisano 28 Maja 2010 Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Witam, w zwiazku z tym iz planuje zlozyc dosc spore zamowienie w CR przekraczajace 1500zł zwracam sie do Was Drodzy Forumowicze czy ktoś dysponuje rabatem w CR i zechciałby mi go użyczyć. Byłbym dozgonnie wdzięczny! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 28 Maja 2010 Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Ja mam malutkie 2%, ale mogę pomóc, chociaż pewnie ktoś mnie przelicytuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomato Napisano 29 Maja 2010 Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 3% gdyby Cię to ratowało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 29 Maja 2010 Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Ja mam 6%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crus Napisano 29 Maja 2010 Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Myślę że jakbyś odezwał się do nich i powiedział że chcesz zostawić troszkę kasy u nich to pewnie jakiś rabacik by Ci dali.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morganfriman Napisano 29 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Ja mam 6%. o to super punkt wyjsciowy do negocjacji ! bylbym wdzieczny Myślę że jakbyś odezwał się do nich i powiedział że chcesz zostawić troszkę kasy u nich to pewnie jakiś rabacik by Ci dali.. odezwalem sie cos zaproponowali ale liczylem na wiecej tzn. ze przynajmniej kola zaplota za free albo przesylka za free np. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 29 Maja 2010 Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Możesz spróbować podać im najniższą cenę u konkurencji. W każdym razie, dla osób mających ich Kartę Stałego Klienta, zwykle oferują niższą. Mam 5%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dużepiwo Napisano 29 Maja 2010 Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 też mogę użyczyć 6% jak chcesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukmaster Napisano 31 Maja 2010 Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Hej, a czemu nie chcesz kupic tam gdzie na wejsciu daja dobry rabat ? W erowery[pl] jak wydajesz 1500 to masz od razu rabat 10% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 31 Maja 2010 Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Mały wybór... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukmaster Napisano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 maly wybór ? Rowerow to mało nie maja Nie pochwaliles sie co chcesz kupic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zidentyfikowany Napisano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Panowie kto użyczy 6% rabatu? Robię zamówienie na ok 800zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfik4ever Napisano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Witam również przydał by mi się rabat na centrumrowerowe.pl robię zakupy za około 1000zł Potrzebuję kodu rabatowego a nie rabatu przypisanego do konta klienta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash3M Napisano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Panowie kto użyczy 6% rabatu? Robię zamówienie na ok 800zł. Z ciekawości się zalogowałem do CR, ciągle widnieje u mnie 5%, mimo iż narobiłem u nich zakupów za ponad 8000 zł, myślę, że jak się upomnę o ten procencik, to nie będą robili problemów, bo wg tego co mają na stronie już dawno przysługuje mi 6%. Jestem z Gdańska,więc jeśli nie zamawiasz nic wielkiego, to w ramach treningu mógłbym zamówione rzeczy podrzucić do Wejherowa... np. za isotonika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pulse Napisano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Lepiej upewnij sie 5 razy zanim gdziekolwiek pojedziesz, ze to maja. Ceny i asortyment ok, ale obsluga i czas realizacji bardzo czesto rozrczarowuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zidentyfikowany Napisano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Z ciekawości się zalogowałem do CR, ciągle widnieje u mnie 5%, mimo iż narobiłem u nich zakupów za ponad 8000 zł, myślę, że jak się upomnę o ten procencik, to nie będą robili problemów, bo wg tego co mają na stronie już dawno przysługuje mi 6%. Jestem z Gdańska,więc jeśli nie zamawiasz nic wielkiego, to w ramach treningu mógłbym zamówione rzeczy podrzucić do Wejherowa... np. za isotonika Zamówiłem przez innego kolegę z forum. Ale dzięki za dobre chęci! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Z ciekawości się zalogowałem do CR, ciągle widnieje u mnie 5%, mimo iż narobiłem u nich zakupów za ponad 8000 zł, myślę, że jak się upomnę o ten procencik, to nie będą robili problemów, bo wg tego co mają na stronie już dawno przysługuje mi 6%. Jestem z Gdańska,więc jeśli nie zamawiasz nic wielkiego, to w ramach treningu mógłbym zamówione rzeczy podrzucić do Wejherowa... np. za isotonika Eh, też tak miałem, i to dwa razy I nie bądź tu podejrzliwy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morganfriman Napisano 2 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 elo elo. Tu znow ja. Mam juz dosyc...jestem na skraju wykonczenia nerwowego. CentrumRowerowe ktore zawsze uwazalem za rzetelna firme niestety daje oooostro ciala. Sprzedano mi czesci ktorych nie posiadali (mimo ze mailowo dostalem potwierdzenie ze dysponuja dana czescia). Oczywscie pieniazki wplacilem...i sobie czekam... ile? ho ho ho...z 3 tygodnie mnie zbywali. Oczywiscie nikt do mnie nie zadzwonil...sam musialem dzwonic pytac sie co sie dzieje dlaczego kiedy dostane moje zamowienie. Sezon ucieka a ja z reka w nocniku tkwie. Moze dostane w przyszlym tygodniu zamowienie...moze.... DZIEKUJE WAM CentrumRowerowe!! ps.sadze ze u nich to warto jedynie kupic 1 detke...1 opone... ja zamowilem rzeczy za ponad 1700zl ...ok jesli dostane je (o ile dostane) to faktycznie zaoszczedze te 100-200zł. Ale ile nerwow przy tym stracilem... dla porownania (z braku dobrego kontaktu z CR - nie moglem dogadac sie co do hamulcow) zamowilem hamulce w innym sklepie w necie (nie bede mowil jakim zeby nie robic kryptoreklamy) zamowienie dostali w poniedzialek. Na drugi dzien hamulce byly u mnie (z 2 konca Polski). I to jest wlasciwe podejscie do klienta!!!! CR powinno się jeszcze sporo nauczyć. Mam nadzieje ze tylko ja mam takiego pecha i nie zycze nikomu takiej sytuacji... Pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 2 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 elo elo. Tu znow ja. Mam juz dosyc...jestem na skraju wykonczenia nerwowego. CentrumRowerowe ktore zawsze uwazalem za rzetelna firme niestety daje oooostro ciala. Sprzedano mi czesci ktorych nie posiadali (mimo ze mailowo dostalem potwierdzenie ze dysponuja dana czescia). Oczywscie pieniazki wplacilem...i sobie czekam... ile? ho ho ho...z 3 tygodnie mnie zbywali. Oczywiscie nikt do mnie nie zadzwonil...sam musialem dzwonic pytac sie co sie dzieje dlaczego kiedy dostane moje zamowienie. Sezon ucieka a ja z reka w nocniku tkwie. Moze dostane w przyszlym tygodniu zamowienie...moze.... DZIEKUJE WAM CentrumRowerowe!! ps.sadze ze u nich to warto jedynie kupic 1 detke...1 opone... ja zamowilem rzeczy za ponad 1700zl ...ok jesli dostane je (o ile dostane) to faktycznie zaoszczedze te 100-200zł. Ale ile nerwow przy tym stracilem... dla porownania (z braku dobrego kontaktu z CR - nie moglem dogadac sie co do hamulcow) zamowilem hamulce w innym sklepie w necie (nie bede mowil jakim zeby nie robic kryptoreklamy) zamowienie dostali w poniedzialek. Na drugi dzien hamulce byly u mnie (z 2 konca Polski). I to jest wlasciwe podejscie do klienta!!!! CR powinno się jeszcze sporo nauczyć. Mam nadzieje ze tylko ja mam takiego pecha i nie zycze nikomu takiej sytuacji... Pozdrawiam... To forum rowerowe, a nie telewizja publiczna więc zamiast pisać o kryptoreklamie podziel informacją się gdzie kupowałeś! :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morganfriman Napisano 2 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 hamulce - Avid Elixir R kupilem z w rowerowy.com z racji ze kumpel mial tam rabat 9% - i wyszly mi cenowo najtaniej wzgledem moich poszukiwan w siecie. Nie wiem jak pozostale ceny u nich...ale np.korbe SLX maja w zlodziejskiej cenie wedlug mnie widocznie na czyms musieli sobie odbic te hamulce. Ale nie o cenach mowa a o traktowaniu klienta... Ok. Wymegocjowalem w CR przerzutke XT taniej w ramach ''przeprosin'' ale bylo to ponad 2 tygodnie temu... A slowo przepraszam uslyszalem dziś...troche gorzkich slow padlo odemnie w ich strone... Kumple sie smieja ze nie zobacze ani czesci ani kasy zebym sie nie łudził... a mi nie do smiechu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 2 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 hamulce - Avid Elixir R kupilem z w rowerowy.com z racji ze kumpel mial tam rabat 9% - i wyszly mi cenowo najtaniej wzgledem moich poszukiwan w siecie. Nie wiem jak pozostale ceny u nich...ale np.korbe SLX maja w zlodziejskiej cenie wedlug mnie widocznie na czyms musieli sobie odbic te hamulce. Ale nie o cenach mowa a o traktowaniu klienta... Ok. Wymegocjowalem w CR przerzutke XT taniej w ramach ''przeprosin'' ale bylo to ponad 2 tygodnie temu... A slowo przepraszam uslyszalem dziś...troche gorzkich slow padlo odemnie w ich strone... Kumple sie smieja ze nie zobacze ani czesci ani kasy zebym sie nie łudził... a mi nie do smiechu... Jeszcze do kraju bezprawia nam trochę brakuję więc nie powinieneś się tak bardzo obawiać... slx 413zł i 463zł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zidentyfikowany Napisano 2 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Nie wiem jak pozostale ceny u nich...ale np.korbe SLX maja w zlodziejskiej cenie wedlug mnie 334zł to złodziejska cena? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecho87 Napisano 2 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Nie, ale 413 i 463 tak. Co prawda to wersje dwublatowe, a one zdają się ogólnie być droższe, zdaje się przez inną koniunkturę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 3 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Proponowałbym wydzielić przypadek forumowicza morganfriman i niech się sklep tutaj wypowie, są przecież zarejestrowanym użytkownikiem tego szacownego forum. Ciekawe co mają na swoje usprawiedliwienie, ale coś mi się wydaje, że jeżeli sprawa ma się tak jak ją przedstawiono, to ciężko będzie się wytłumaczyć. Ja jeszcze się na nich nie zawiodłem, obsługa zawsze na wysokim poziomie i ekspresowe wysyłki no ale jak widać nie jest to standard dla firmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morganfriman Napisano 3 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Proponowałbym wydzielić przypadek forumowicza morganfriman i niech się sklep tutaj wypowie, są przecież zarejestrowanym użytkownikiem tego szacownego forum. Ciekawe co mają na swoje usprawiedliwienie, ale coś mi się wydaje, że jeżeli sprawa ma się tak jak ją przedstawiono, to ciężko będzie się wytłumaczyć. Ja jeszcze się na nich nie zawiodłem, obsługa zawsze na wysokim poziomie i ekspresowe wysyłki no ale jak widać nie jest to standard dla firmy. ja juz nie mam zalu o to ze sprzedano mi cos czego nie posiadali ale o to ze milo byloby gdyby ktos mnie informowal o tym co sie dzieje. A nie ze w rozmowie telefonicznej zostaje powiadomiony ze zamowienie bedzie u mnie w srode. Mysle ok fajnie nareszcie! W srode cisza...czwartek cisza...dzwonie w piatek... a glos w sluchawce mowi-nie zamowienie nie zostalo wyslane poniewaz okazalo sie ze kolejnej czesci brakuje. Dobrze OK zdarza sie. Jest sezon - maja urwanie glowy... ale czy poinformowanie mnie o tym ze jeszcze sobie poczekam to taki problem? Telefon zajalby minute? Ok - telefon to koszty...ale mail nic nie kosztuje... Wczoraj powiedziano mi ze czesc ktorej tym razem brakuje ma dotrzec do nich w poniedzialek... pozyjemy zobaczymy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.