wisnia20031988 Napisano 28 Maja 2010 Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Siemka, poszukuję wymiarów, czy też dokładnego schematu v-brake'ów. Głównie chodzi mi o wymiary sprężyny oraz samych ramiom, ponieważ tylko tego nie ma podanego w schematach na stronie Shimano. Niestety jest to mi bardzo potrzebne, ponieważ muszę wymodelować takie hamulce na jeden z przedmiotów na studiach. Jeżeli ktoś się natknął na takie dane w necie,bądź sam kiedyś mierzył;P prosił bym o odpowiedź. Gdy bym miał dostęp do swojego roweru sam bym sobie wszystko pomierzył, ale niestety nie mam takiej możliwości. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 28 Maja 2010 Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 kup se hamulec i sam pomierz, jak masz to nie kupuj, tyle filozofii studenckiej, tak a ciekawosci co studiujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.