Adek7 Napisano 28 Maja 2010 Napisano 28 Maja 2010 witam! Posiadam amortyzator SR SUNTOUR FLC076. Dostałem go z Niemiec, lecz nie pasuje do mojego roweru. Chciałbym dowiedzieć się o niej jak najwięcej, gdyż nie jestem za dobry w tym temacie, a chcę ją sprzedać. Jeśli ktoś ma ten amortyzator, to prosiłbym, żeby wymienił się swoimi informacjami. No i ile mogę za to dostać? Jedyne co wiem, to jest na koła 28 calowe, i ma 60mm skoku. Bardzo proszę o pomoc! Z góry dzięki.
Artwro Napisano 28 Maja 2010 Napisano 28 Maja 2010 Wpisujemy nazwę w gugle pl potem allegro i wiesz wszystko.
Adek7 Napisano 28 Maja 2010 Autor Napisano 28 Maja 2010 Wpisałem i nic sensownego nie znalazłem... :/
SeCoR Napisano 30 Maja 2010 Napisano 30 Maja 2010 Trochę poszperałem na necie i znalazłem go ale nie na allegro nawet nie w Polsce xD tylko gdzieś na jakiejś zagranicznej stronce http://www.sportaddict.ro/furca-trekking-sr-suntour-flc076.html amor kosztuje 130 ron (1 ron = 0,978720295 złotego polskiego) co w sumie daje ~127 zł. Pierwszy raz widzę taki amortyzator ale na pierwszy rzut oka nie wygląda na zbyt solidny, nie wiem w jakim stanie masz tego amortyzatorka jak jest jak nowy to myślę że może ktoś ci da za niego z 80 - 90 zł. No ale jak mówie cena zależy w znacznym stopniu od jego zużycia ja na twoim miejscu wystawił bym go na allegro na licytacje od 50zł.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.