Adq Napisano 28 Maja 2010 Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Witam wszystkich! Mam do was gorącą prośbę o uzupełnienie ankiety, która znajduje się pod adresem poniżej http://www.moje-ankiety.pl/wypelnij/kwestionariusz/16544/sec-bKZrJY1c Dotyczy ona zachowań na rynku sportowo rekreacyjnym i jest ona mi niezbędna do uzyskana zaliczenia z przedmiotu na studiach. Wypełnienie ankiety trawa około 6 minut. Na samym końcu należy zaznaczyć uczelnię (oczywiście jeśli nie jesteście studentami tych uczelni to wybierzcie sobie jedną z podanych:) - a najlepiej jeśli zaznaczycie uniwersytet śląski bo stamtąd mieliśmy na razie najmniej respondentów) Dziękuję z góry za poświęcony czas! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 28 Maja 2010 Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Zrobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 28 Maja 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Adq Nazwę tematu poprawiłam za Ciebie ale następnym razem proszę o poprawne napisanie tytułu tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GdyniaBiker Napisano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Ankieta, jak zwykle, ma błędy funkcjonalne i językowe, ale zrobione.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.