ZeroCool Napisano 30 Maja 2010 Napisano 30 Maja 2010 http://www.rowery.gdansk.pl Kto się wybiera? Ja bylem i gdyby nie zbyt wolne tępo to by było super.
mrSpock Napisano 30 Maja 2010 Autor Napisano 30 Maja 2010 To fakt, ale miedzy wrzeszczem a uniwerkiem szlo w miare plynnie. Niestety było kilka wywrotek. Dziwi mnie natomiast znikomy odzew na forum, biorac pod uwage ilosc ludzi ktora tam byla
kello Napisano 1 Czerwca 2010 Napisano 1 Czerwca 2010 ja bylem w lesie w tym czasie bylem na przejezdzie rok temu i nie dalem rady dojechac dalej jak pod Opere, potem zniknalem i pojechalem do lasu a taka ladna pogoda byla ze las skusil...
morganfriman Napisano 1 Czerwca 2010 Napisano 1 Czerwca 2010 mnie jakos takie pochody (przejazdy) 1 majowe (30majowe) nie kręcą
szych Napisano 2 Czerwca 2010 Napisano 2 Czerwca 2010 bylem, powtierdzam predkosc mogla by byc wieksza. festyn pod ug tez moglby miec wieksza pompe, bo duzo osob od razu pocisnelo dalej nad morze/do lasu.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.