mlodyszakal Napisano 27 Maja 2010 Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Witam Posiadam ramę Krossa sign f1 i zamierzam ja odnowić (pomalować). Powiedzie w jaki sposób zdemontować tylny wahacz w tej ramie. Podrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blair7 Napisano 28 Maja 2010 Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Najlepiej poprzez odkrecenie srub trzymajacych ten wahacz, innego sposobu nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodyszakal Napisano 28 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 To to wiem. Chodzi mi teraz jak go zdemontować z tej osi na której wykonuje ruch. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoleK Napisano 29 Maja 2010 Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 wybic oske? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodyszakal Napisano 1 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Już poradziłem sobie . Potrzebna była tylko prasa aby wysunąć ośkę. Dzięki za rady... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.