KML Napisano 27 Maja 2010 Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Czy ktoś z Was zna traskę aby tam dojechać? Od czerwca myślę na bajku jeździć do pracy. Raz w zeszłym sezonie jechałem przez Dawidy, ale strasznie tam wąskie ulice są i spory ruch. Wymyśliłem coś takiego: Z Natolina metrem na Służew lub Wilanowską i tam rowerkiem obok Galerii i dalej Łopuszańską (szerokie i mało uczęszczane chodniki), do ul. Jutrzenki i dalej tą ulica już do Michałowic. Wiem że tam dalej za Jutrzenki też są wąskie uliczki, ale to jest już kawałek. Ma może ktoś lepszą traskę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niedzwiedz1 Napisano 27 Maja 2010 Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Z Ursynowa, a konkretniej z Puławskiej/lasu kabackiego w Ludwinowską => Sztajerka => Hołubcową => Karnawał => Kinetyczną (tu niestety zaczyna się mocno wyboista droga gruntowa, będzie kurz lub błoto) => Na Skraju => Al. Krakowska => Szyszkowa i dojeżdżasz do Jutrzenki. Chociaż Szyszkową to warto jakoś ominąć nakładając drogi np. Mineralna => Aksamitna => Municypalna => Jutrzenki - tu w przeciwieństwie do Szyszkowej ruch jest znikomy. Municypalną możesz dalej prosto aż do Opaczy W tej trasie co podałeś z jutrzenki skręć w prawo tuż przed torami, jedź Salomejską w wzdłuż torów, przetnij je przy stacji Opacz, chodnikiem po lewej stronie torów dojedziesz do Klonowej, którą dojedziesz do Michałowic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.