Skocz do zawartości

Trasa Ursynów - Michałowice

KML

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czy ktoś z Was zna traskę aby tam dojechać?

Od czerwca myślę na bajku jeździć do pracy.

Raz w zeszłym sezonie jechałem przez Dawidy, ale strasznie tam wąskie ulice są i spory ruch.

Wymyśliłem coś takiego:

Z Natolina metrem na Służew lub Wilanowską i tam rowerkiem obok Galerii i dalej Łopuszańską (szerokie i mało uczęszczane chodniki), do ul. Jutrzenki i dalej tą ulica już do Michałowic.

Wiem że tam dalej za Jutrzenki też są wąskie uliczki, ale to jest już kawałek.

Ma może ktoś lepszą traskę ?

Napisano

Z Ursynowa, a konkretniej z Puławskiej/lasu kabackiego w Ludwinowską => Sztajerka => Hołubcową => Karnawał => Kinetyczną (tu niestety zaczyna się mocno wyboista droga gruntowa, będzie kurz lub błoto) => Na Skraju => Al. Krakowska => Szyszkowa i dojeżdżasz do Jutrzenki. Chociaż Szyszkową to warto jakoś ominąć nakładając drogi np. Mineralna => Aksamitna => Municypalna => Jutrzenki - tu w przeciwieństwie do Szyszkowej ruch jest znikomy. Municypalną możesz dalej prosto aż do Opaczy

W tej trasie co podałeś z jutrzenki skręć w prawo tuż przed torami, jedź Salomejską w wzdłuż torów, przetnij je przy stacji Opacz, chodnikiem po lewej stronie torów dojedziesz do Klonowej, którą dojedziesz do Michałowic.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...