Skocz do zawartości

[wyścig] rowerowy MTB Katowice 2010

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kurde a mi nie udało się dotrzeć...

a tak chciałem zgarnąc ten 1000 ehhehehehehehe

Macie jakieś fotki ??

Napisano

czas 42;02 jakby nie pomylka tarsy byloby 39/40

pula nagrod ogromna sobie dosc zarobilem :D

:) Jakby nie rozwalona przerzutka też bym gdzieśtak miał :thanks: a tak skończyło się na 48:59 ;( załamka

Jutro jade do mojego mechanika zobaczymy czy da się jakoś wyprostować

Napisano

a w spytkowicach nie bylo puli nagrod ale za to prawdziwa blotno-szutrowa petla xc z kilkoma technicznymi zjazdami ;p

A były czirliderki? :thumbsup:

Trasa szybka tez miałem 42 minuty wg licznika ale w m3 to było wolno. Tylko trasa miejscami chodnikiem miedzy spacerującymi rodzinami, dlatego między innymi tyle upadków. Dajcie znać jak będą wyniki

Napisano

Dotychczas na forum tylko czytałem wiadomości ale czas zabrać swój głos. Chciałbym ostrzec kolegów od startu w Katowicach w przyszłym roku. Dobrze, że zawody się organizuje ale od Katowic mozna wymagać trochę więcej niż od innych, mniejszych organizatorów.

Zawody bardzo słabe. W ogóle nie przygotowane.

W biurze zawodów starszy gość listę startową trzymał pod talerzem z kurczakiem, spoglądając spode łba jakim prawem przeszkadzam mu w posiłku który spożywa na dwie godziny przed startem zawodów. Start przekładany był dwa razy by w końcu z 45 minutowym opóźnieniem mogliśmy wystartować.

Trasa słabo oznakowana, barierki jeśli były to ustawione w dziwnych miejscach - w dwóch nawet przegradzając trasę zawodów.

Nie wiem skąd Katowice wzięły takich organizatorów. Jak dla mnie wielka klapa na którą i ja dałem się złapać.

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Hmmm ciezko impreze nazwać udaną. Zabezpieczenie trasy raczej delikatnie nazwałbym słabe. Niektóre miejsca nawet dość niebezpieczne, zle oznakowane. Widac ze organizator nie zadał sobie trudu objazdu trasy.

Odsyłam do artykułu na stronie. Tam też krotki aczkolwiek treściwy filmik ilustrujący miejsce gdzie zawodnicy integrowali się z glebą...

http://www.e-bikerzone.com/newsy/wydarzenia-260

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...