Skocz do zawartości

[rower] Jaki rower kupić ?

kemot94

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam takie pytanie może ktoś z was kupował w tym roku rower lub zna się jaki jest dobry

mam zamiar coś kupić na ten sezon ale nie wiem jakiej marki dodam ze ma mieć dużo biegów min.24 amortyzator tylko przedni

Chodzi mi o rowery MTB lub Trekkingowy

Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi

Napisano

Witaj

To Twój pierwszy post, więc wybaczone jest Ci następujące:

1. Temat niezgodny z zasadami zakładania nowych tematów

2. nie podałeś do czego będzie służył Ci ten rower (czy będziesz na nim skakać, jeździć do pracy/szkoły, uprawiać xc - cross country - leśne ścieżki, szutrowe drogi, troszkę asfaltu, lekko górskie tereny, czy coś innego)

3. nie powiedziałeś ile masz do wydania pieniędzy.

Ja osobiście polecam ten: Link do meridy FLX - lekki, szybki, przedni amortyzator i więcej niż 24 biegi.

No dobra, żartowałem :-) Żeby Ci pomóc, potrzebujemy informacji z punktów 2 i 3.

edit: poprawiony link

Napisano

Mam takie pytanie może ktoś z was kupował w tym roku rower lub zna się jaki jest dobry

mam zamiar coś kupić na ten sezon ale nie wiem jakiej marki dodam ze ma mieć dużo biegów min.24 amortyzator tylko przedni

Chodzi mi o rowery MTB lub Trekkingowy. Ma mi służyć do jazdy rekreacyjnej czyli jeździe po asfalcie jak i piasku

do wydania mam koło 2000zł ;)

Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi

dodam ze następny temat dodam prawidłowo bo teraz nie wiem jak ten edytować ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...