Guardian Napisano 27 Maja 2010 Napisano 27 Maja 2010 Siemka! Chciałbym kupić rowerek mtb do jazdy głównie po lesie. Chciałbym aby rower nie posiadał amortyzatora ramy(przecież w tej cenie to "zabronione" Jedna tarcza ew. 2 chociaż to też nie było by najlepsze ale byłbym zadowolony. Amortyzowany widelec. Wiem że napiszecie o hexagonie bo to najpopularniejszy rower w tych kwotach, ale może coś innego? przecież w większości hexagony(oprócz v6) nie posiadają tarczy. Może być używany rower ważne żeby był tani,bezpieczny i gotowy do jazdy. Dzięks.
Guardian Napisano 28 Maja 2010 Autor Napisano 28 Maja 2010 Witam ponieważ nie mogę edytować jeszcze postów, chciałbym zmienić się. Cena może być większa niż 1100zł lecz wtedy żeby był nowy i mógłbym go wziąć na raty. Pozdrawiam.
afly Napisano 28 Maja 2010 Napisano 28 Maja 2010 Witam ponieważ nie mogę edytować jeszcze postów, chciałbym zmienić się. Cena może być większa niż 1100zł lecz wtedy żeby był nowy i mógłbym go wziąć na raty. Pozdrawiam. własnie przez Ciebie wspomniany Kross Hexagon V6 2010 / 2008 lub Rockrider 5.3 - dlaczego nie co innego? bo ciężko trafić na rower z dobrymi tarczówkami w tak niskiej cenie, ja uważam Tektro IO za hamulce, nie spowialniacze.
Guardian Napisano 28 Maja 2010 Autor Napisano 28 Maja 2010 A mongoose fireball 26 ?? Nadaje się na takie leśne drogi i maratony mazovii? Ewentualnie może być sign ds2 ale nie wiem czy on może być dobry do takich rzeczy. Mój przyjaciel ma rower giant typu trail z dwoma tarczowymi od lipca 2009 i do tej pory nie miał żadnej usterki. Lecz niestety nie mogę znaleźć go w internecie, powiedział że dał za niego ok.1200zł
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.