Skocz do zawartości

[rower] MTB do 900zł

Guardian

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Siemka! ;)

Chciałbym kupić rowerek mtb do jazdy głównie po lesie.

Chciałbym aby rower nie posiadał amortyzatora ramy(przecież w tej cenie to "zabronione" ;)

Jedna tarcza ew. 2 chociaż to też nie było by najlepsze ale byłbym zadowolony.

Amortyzowany widelec.

Wiem że napiszecie o hexagonie bo to najpopularniejszy rower w tych kwotach, ale może coś innego? przecież w większości hexagony(oprócz v6) nie posiadają tarczy.

Może być używany rower ważne żeby był tani,bezpieczny i gotowy do jazdy.

Dzięks.

:):thanks:

Napisano

Witam ponieważ nie mogę edytować jeszcze postów, chciałbym zmienić się.

Cena może być większa niż 1100zł lecz wtedy żeby był nowy i mógłbym go wziąć na raty.

Pozdrawiam.

Napisano

Witam ponieważ nie mogę edytować jeszcze postów, chciałbym zmienić się.

Cena może być większa niż 1100zł lecz wtedy żeby był nowy i mógłbym go wziąć na raty.

Pozdrawiam.

własnie przez Ciebie wspomniany Kross Hexagon V6 2010 / 2008 lub Rockrider 5.3 - dlaczego nie co innego? bo ciężko trafić na rower z dobrymi tarczówkami w tak niskiej cenie, ja uważam Tektro IO za hamulce, nie spowialniacze.

Napisano

A mongoose fireball 26 ?? Nadaje się na takie leśne drogi i maratony mazovii?

Ewentualnie może być sign ds2 ale nie wiem czy on może być dobry do takich rzeczy.

Mój przyjaciel ma rower giant typu trail z dwoma tarczowymi od lipca 2009 i do tej pory nie miał żadnej usterki.

Lecz niestety nie mogę znaleźć go w internecie, powiedział że dał za niego ok.1200zł

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...