1415chris Napisano 8 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Wreszcie po dlugim czasie i tajemniczych zapowiedziach Magura startuje z nowymi hamplami MT8, tajemniczych bo moze kojarzycie filmik pokazywany na , nazywa sie to Carbontecture, nie kojarzyc z karbonowa tektura Beda to najlzejsze hamulce....Magury, czyli z zapowiedzi wyglada ze nie zamierzaja sie na R1, a szkoda. Maja byc dostepne na wiosne 2011. Tak sie tym przejeli ze utworzyli nowa strone specjalnie dla tego wydarzenia: http://www.mission-performance.com/en/start.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senjiro Napisano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 na mtbnews.pl jest nota na ich temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 10 Grudnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Chyba ten karbokarton nie taki wspaniały jak by się mogło wydawać, albo konstrukcja słabo przemyślana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek20 Napisano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 (edytowane) http://velo.pl/produkty/?m=1&pk=%&id=3088 Accent Tormenta Lady, rozwijają się Edytowane 15 Grudnia 2010 przez kubek20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senjiro Napisano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Moim zdaniem ciekawszym newsem z Accenta jest nowa szosowa ramka - Apex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rastatajm Napisano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2011 A propos Krossa - wie ktoś co z tymi fullami ? Trzeba przyznać, że w kilka lat wyrobili sobie markę, a teraz niezłą sałatę tłuką. Coraz większe ceny (chociaż teraz to premiera dopiero, pewnie spadną) i coraz gorszy osprzęt. XCR w A6 to śmiech na sali ;D Ale w tym roku trochę do wyglądu się przyłożyli. Ale powiedzcie co z tymi fullami, bo ja ciągle śledzę poczynania tej firmy, od kiedy kupiłem A4 z 2008.. Póki co wiadomo, że będą dopiero w kolejnej kolekcji i że będą na zawieszeniu TPO - tak pisali w bb. Także poczekamy sobie jeszcze chwilę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawwwid Napisano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Ktoś się orientuje kiedy wyjdzie nowa kolekcja unibike ? Na maila w tej sprawie nie odpisują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rastatajm Napisano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Może zwinęli interes skoro nie pokazali jeszcze nic nowego i nie odpisują a jeśli nie to mają małe tyły w porównaniu do innych marek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milo Napisano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 (edytowane) Ktoś się orientuje kiedy wyjdzie nowa kolekcja unibike ? Na maila w tej sprawie nie odpisują U nich jak zawsze. Fotki z nowymi modelami w okolicach marca/kwietnia Z większch zmian: -evolution 27 biegów, -flite 27 biegów, -expert 30 biegów, tarczówki shimano zamiast avidów -freeway wersja 11 biegowa Generalnie, mniejsza lub wieksza kosmetyka lub to samo, a ewentualne nowe rurki i kolorki dopiero poznamy. Edytowane 15 Stycznia 2011 przez milo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 18 Stycznia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 W ramach ciekawostki http://tech.wp.pl/kat,1009779,title,Powiew-wiosny-rower-naszpikowany-elektronika,wid,13043271,wiadomosc.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vidoq Napisano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Nie wiecie kiedy wychodzą rowery Merida na 2011r. i kiedy będą w sklepach???? Witaj! W sklepach można było spotkać je już grudniu zeszłego roku. Teraz powinny być łatwiej dostępne. Katalog na razie tylko tutaj: http://www.merida-bikes.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trekuu Napisano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Witam! Słyszał ktoś o nowościach MBike na 2011? Ja szukałem po internecie, ale niestety nic nie znalazłem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulvgar Napisano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Wiem tylko, że mają wypuścić carbonowego sztywniaka do MTB ale o tym wie każdy, kto czyta bB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 31 Stycznia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Spd kcnc http://weightweenies.starbike.com/forum/download/file.php?id=41299&mode=view Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trekuu Napisano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Ja zacząłem czytać dopiero od stycznia tego roku. Mieszkam w bardzo małym mieście i ciężko było mi dotrzeć do tej gazety. Zamówiłem już prenumeratę, więc będę na bieżąco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cichy66 Napisano 19 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 (edytowane) Jest już znana data i cena hampli Magura MT8: Magura MT8 369 EUR - od maja 2011 w następnej kolejności: Magura MT6 259 EUR - od czerwca 2011 Magura MT4 179 EUR - od sierpnia 2011 Magura MT2 119 EUR - ? Opcje tarcz hamulcowych: Storm 200/180/160mm Storm SL 200/180/160/140mm Edytowane 19 Lutego 2011 przez cichy66 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 19 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 Dalsze nowosci prosze umieszczac w nowym temacie nowosci 2011-12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi