Skocz do zawartości

[2011] nowości pojawiąjące się w 2010

1415chris

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Kumpel miał W bmxie Odysseya z mojego linku i nic się nie działo, a ze względu na ciekawy wygląd był to dosyć pożądany mostek i kto mógł to nim szpanował:wallbash: Choć warto zwrócić uwagę na oznaczenie V3, jest to trzeci praktycznie identyczny model, czemu? No właśnie V! albo V2 podobno się odkręcać lubił:laugh: Dla mnie też mostek na jedną śrubę to podejrzany pomysł ale kilkumetrowe loty wytrzymywał. Tym bardziej byłbym w stanie zaufać patentowi Cranka w moim Cubusiu:)

Nowa kolekcja kellysa na 2011 rok - http://www.kellys-bicycles.com/index.php?id=pl_bikes&countries_id=170&countries_name=pl

szczerze mówiąc to mnie zawiedli. Magic red jest droższy o 600 zł (OK co prawda ma hayesy stroker trail) ale jest cięży i ma altusa sprzodu. Majestic przytył 500g i z tyłu ma slx'a a jest 5 najwyższym modelem. Fulle zacofali strasznie. Moja dotychczas ulubiona firma zeszła na psy :( Muszę sobie znależć nową firmę do miłowania jej.

PS jedynym plusem jest, że pwyrzucali te gille i XCR' y i dali RS i Fox'y

Nowa kolekcja kellysa na 2011 rok - http://www.kellys-bicycles.com/index.php?id=pl_bikes&countries_id=170&countries_name=pl

szczerze mówiąc to mnie zawiedli. Magic red jest droższy o 600 zł (OK co prawda ma hayesy stroker trail) ale jest cięży i ma altusa sprzodu. Majestic przytył 500g i z tyłu ma slx'a a jest 5 najwyższym modelem. Fulle zacofali strasznie. Moja dotychczas ulubiona firma zeszła na psy :icon_cool: Muszę sobie znależć nową firmę do miłowania jej.

PS jedynym plusem jest, że pwyrzucali te gille i XCR' y i dali RS i Fox'y

Są gdzies tam ceny podane, bo niezauważylem?

Jak dla mnie to ten osprzęt w tych kellysach jest trochę śmieszny...Po co do roweru na osprzęcie alivio/acera wsadzili jakiegokolwiek Foxa ? Żaden ścigant nie kupi roweru na takim osprzęcie(no może oprócz amora), a do rekreacji żaden fox nie jest potrzebny

Edytowane przez kubek20

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...