Lextalionis Napisano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Faktycznie fajnie zrobili tego Elita. Szczególnie podoba mi się mocowanie haka przerzutki i ten prześwit na tylnych widełkach, no i oczywiście prowadzenie linek wewnątrz ramy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 7 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Przerzutki i korba xtr na wadze: http://www.bikerumor.com/2010/08/05/2011-shimano-xtr-actual-weights-part-1-plus-prototype-photos/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koen Napisano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 Nowy Fox Rp2 z manetką do sterowania ProPedalem Co ciekawe zanosi się na to ze wyższy model - RP23 - nie będzie miał takiej opcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ooowislaooo Napisano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Przerzutki i korba xtr na wadze:http://www.bikerumor...ototype-photos/ Mistrzostwo Świata taki osprzęt to moje marzenie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koen Napisano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Ciekawe prototypy, zwłaszcza ta 4-zawiasowa klamka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milo Napisano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Na stronie Giant'a pojawiaja się nowe modele na rok 2011 http://www.giant-bicycles.com/pl-pl/bikes/ m.in. seria Revel, XTC 3, Roam 2, Roam XR 2 Oczywiście rowery jeszcze droższe, niż w zeszłym(obecnym) roku lub wyposażone w gorszy osprzęt. Ciekawe czy inni importerzy też pójda tą samą drogą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 xtc3 widzialem na zywo, ekstra sie prezentuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sorcerer Napisano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Poza tym giant 2011 praktycznie jest juz dostepny! Czas oczekiwania 2-3tyg. Apropo wlasnie kolekcji gianta na 2011. Katalog na 2011 Co ciekawe jest duzo wiecej opcji kolorystycznych dostepnych ram np. XTC, czarno szara, czarno niebieska itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskov17 Napisano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Ciekawe kiedy, i w jakiej cenie pojawi sie Anthem 29... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koen Napisano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Troche fotek grupy X.0 2011. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hheniek1987 Napisano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Część rzeczy już znana ale mostków jeszcze nie widziałem. Crank Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robson88 Napisano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Kilka słów o rowerach GT na 2011r.: http://www.bikeradar.com/news/article/gt-2011-new-full-supension-and-29er-mountain-bikes-27230/ Całkiem nowe modele: La Bomba i Distortion. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 o pedałach cranka juz czytałem, ale mostki wgniatają w ziemię! a ten gt przywodzi mi na myśl topowe rowery koncowki lat 90;) te kolory... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hheniek1987 Napisano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Mnie mostki aż tak nie wgniotły bo śmigałem kilka lat na bmxie i widywałem na co dzieńtakie cuda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Nie wiem czy to jest dobry patent bo jakby nie patrzeć to powierzchnia styku mostka z kierą jest mniejsza niż w klasycznym rozwiązaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hheniek1987 Napisano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Kumpel miał W bmxie Odysseya z mojego linku i nic się nie działo, a ze względu na ciekawy wygląd był to dosyć pożądany mostek i kto mógł to nim szpanował Choć warto zwrócić uwagę na oznaczenie V3, jest to trzeci praktycznie identyczny model, czemu? No właśnie V! albo V2 podobno się odkręcać lubił Dla mnie też mostek na jedną śrubę to podejrzany pomysł ale kilkumetrowe loty wytrzymywał. Tym bardziej byłbym w stanie zaufać patentowi Cranka w moim Cubusiu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lextalionis Napisano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 IMO trochę bez sensu. Poza wyglądem to nic fajnego w nim nie ma. Nawet obejmy hamulców są w każdym modelu produkowane tak żeby nie było trzeba demontować całej kiery a w przypadku takiego mostka montaż staje się odrobinę skomplikowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hheniek1987 Napisano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Nie chodzi o to że ma być praktyczny, czarno-złoty u mnie by się idealnie komponował, i ogólnie jest ładny:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hheniek1987 Napisano 1 Września 2010 Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Katalog Cube 2011 po prawej stronie. Zaśliniłem klawiaturę Elite super HTC jest po prostu piękny, pomimo średnio podobającej mi się grupy XTR 2011, ale to wycięcie na tylnym trójkącie zniewala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kellysbicycles Napisano 1 Września 2010 Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Nowa kolekcja kellysa na 2011 rok - http://www.kellys-bicycles.com/index.php?id=pl_bikes&countries_id=170&countries_name=pl szczerze mówiąc to mnie zawiedli. Magic red jest droższy o 600 zł (OK co prawda ma hayesy stroker trail) ale jest cięży i ma altusa sprzodu. Majestic przytył 500g i z tyłu ma slx'a a jest 5 najwyższym modelem. Fulle zacofali strasznie. Moja dotychczas ulubiona firma zeszła na psy Muszę sobie znależć nową firmę do miłowania jej. PS jedynym plusem jest, że pwyrzucali te gille i XCR' y i dali RS i Fox'y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 2 Września 2010 Autor Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Mily secik.... http://cgi.ebay.com/TOKEN-TBT-Pulley-Chain-Drop-Catcher-CRANKSET-BOLTS-/290467345261?pt=Cycling_Parts_Accessories&hash=item43a133f36d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milo Napisano 3 Września 2010 Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Nowa kolekcja kellysa na 2011 rok - http://www.kellys-bicycles.com/index.php?id=pl_bikes&countries_id=170&countries_name=pl szczerze mówiąc to mnie zawiedli. Magic red jest droższy o 600 zł (OK co prawda ma hayesy stroker trail) ale jest cięży i ma altusa sprzodu. Majestic przytył 500g i z tyłu ma slx'a a jest 5 najwyższym modelem. Fulle zacofali strasznie. Moja dotychczas ulubiona firma zeszła na psy Muszę sobie znależć nową firmę do miłowania jej. PS jedynym plusem jest, że pwyrzucali te gille i XCR' y i dali RS i Fox'y Są gdzies tam ceny podane, bo niezauważylem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kellysbicycles Napisano 3 Września 2010 Udostępnij Napisano 3 Września 2010 (edytowane) Przyrzekłbym, że był cennik 2011, ale teraz zniknął. No nic. Wchodzimy w wybierz kraj i wybieramy Germany. Prz każdym rowerze będzie cena tylko, że w euro. Ale cennik na polskiej stronie naprawdę był. Musieli go wycofać. Edytowane 3 Września 2010 przez Kellysbicycles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek20 Napisano 3 Września 2010 Udostępnij Napisano 3 Września 2010 (edytowane) Jak dla mnie to ten osprzęt w tych kellysach jest trochę śmieszny...Po co do roweru na osprzęcie alivio/acera wsadzili jakiegokolwiek Foxa ? Żaden ścigant nie kupi roweru na takim osprzęcie(no może oprócz amora), a do rekreacji żaden fox nie jest potrzebny Edytowane 3 Września 2010 przez kubek20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kellysbicycles Napisano 3 Września 2010 Udostępnij Napisano 3 Września 2010 no i po co komu w rowerze na alivio/acera hamulce Hayes stroker Trail. W rowerach takiej klasy to eventualnie tektro auriga comp albo shimano m486 hydraulic disc. To tak jakby do malucha założyć hamulce z bolidu F1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi