razorjack Napisano 26 Maja 2010 Napisano 26 Maja 2010 Jaki pulsometr polecacie? nie chcę brać najtańszych, co z nimi problemy są, ale też taki za 1k mi nie potrzebny o sigmie mam dobre zdanie - mam licznik bc1200 sprzed 12 lat i do dziś działa bez zarzutu ale jak jej pulsometry, to nie wiem. onyx pro to chyba najwyższy z pulsometrów sigmy. czy jednak lepiej pomyśleć o najprostszym polarze cs100 ? no i standardowy transmitter nie ma wymiennych baterii http://www.polarusa.com/us-en/products/accessories/T31_coded_Transmitter ale starcza na 2500h (104 dni) - 2500 godzin samego używania? (rozumiem że jak leży na półce, to się nie zużywa? ) co wybrać ? ah, i jeszcze jedna rzecz, sigma onyx pro chyba nie posiada funkcji licznika rowerowego? podczas gdy polar cs100 posiada. no to w sumie wybór się upraszcza
Rocky Napisano 26 Maja 2010 Napisano 26 Maja 2010 Polecam Ci Timex Ironman RaceTrainer HRM. Jest prosty w obsłudze, posiada opcję wyznaczania stref treningu oraz ma możliwość samodzielnej wymiany baterii. Koszt w granicach 500 zł. Wskaźnik na rękę jest bardzo lekki i prawie nieodczuwalna jest jego obecność na nadgarstku...
razorjack Napisano 27 Maja 2010 Autor Napisano 27 Maja 2010 ale to tylko pulsometr chyba? w każdym razie wybór padł na Polara cs100 (był w dobrej cenie) - no i jest także licznikiem. a mój stary poszedł na inny rower
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.