tomulus Napisano 26 Maja 2010 Napisano 26 Maja 2010 Witam. Mam do wymiany korbe, kasete, lancuh, wyrugolowac all, najprawdopodobniej trzeba będzie "frezowac rame". Możecie polecic dobry serwis w Poznaniu. Czy Bicykkle na Sobieskiego lub p. Marian Faryniarz" ul. Poznańska 58a są godni polecenia? Dzięki za informacje.
Biera Napisano 26 Maja 2010 Napisano 26 Maja 2010 w bicyklu nie frezowałem, ale chyba bałbym się trochę... frezowałem u rybczynskiego na miodowej są naprawde godni polecenia
tomulus Napisano 26 Maja 2010 Autor Napisano 26 Maja 2010 taką usługę "frezowanie" wykonaliby mi w 2koła w Suchym lesie ale koszt wysoki ponad 100zl z wymianą korby., Posiadam rower kellys oxygen z 2004r i chce załozyc hallot... 590, podobno trzeba wykonac właśnie frezowanie. tomasz
jasskulainen Napisano 26 Maja 2010 Napisano 26 Maja 2010 ja nie moge narzekac na cyklotur na kwiatowej chociaz ceny tez nie sa najnizsze
slawex17 Napisano 27 Maja 2010 Napisano 27 Maja 2010 zdecydowanie polecam cyklotur, jak wyżej. profesjonalna obsługa
nieborak Napisano 27 Maja 2010 Napisano 27 Maja 2010 Jedź do eurobike'a. Tam Ci maszynowo wyfrezują. O serwisie na poznańskiej złego słowa nie słyszałem, ale jak chciałem frezować mufę pod korbę to Pan mi powiedział, że nie trzeba i że to trochę na wyrost..
jasskulainen Napisano 13 Lipca 2010 Napisano 13 Lipca 2010 kupilem korbe deore , kasete slxa , lancuch lxa i szukam miejsca zeby to zalozyc w cykloturze zaspiewali mi 100zl , jakies tansze alternatywy ?
jasskulainen Napisano 13 Lipca 2010 Napisano 13 Lipca 2010 kuszaca propozycja ale nie mam czasu na 70km eskapady:P
arroyo Napisano 13 Lipca 2010 Napisano 13 Lipca 2010 Wiem, wiem akurat też nie wybieram się do Poznania ze względu na tydzień pełen pracy. Co ciekawe pkp w obydwie strony wraz z rowerem wyszedłby nie więcej jak 50pln czyli połowę zaśpiewanej kwoty cyklotouru (sklep bajka, szkoda, że ceny wysokie)
jasskulainen Napisano 13 Lipca 2010 Napisano 13 Lipca 2010 no ja tez pracuje teraz , na razie czekam az czesci przyjda z mudserwisu podobno koles na kosmonautow ladnie ogarnia za male pieniadze kiedys mi przerzutke regulowal, i wrazenia na mnie nie zrobil zadnego ani pozytywnego czy negatywnego chyba do niego uderze macie jakies wieksze doswiadczenia ?
nieborak Napisano 13 Lipca 2010 Napisano 13 Lipca 2010 Pierwszy raz korbę montowałem na czesława w radi-sport ze względu na czas. Z frezowaniem mufy 40 zł i po tygodniu miałem przyjechać na kontrole czy wszystko w porządku. W eurobike'u z cennika wynika ok 65 zł (korba, kaseta i łańcuch) http://www.eurobike.pl/index.php/serwis Ale pewnie termin co najmniej tydzień. W zasadzie też moge Ci to założyć..
Cubus Napisano 15 Stycznia 2011 Napisano 15 Stycznia 2011 Ja cokolwiek mam z rowerkiem jade do Cykloturu w Poznaniu na Kwiatową i jeszcze nigdy sie nie zawiodłem. Chłopaki dają rade. Polecam :-)
Mod Team michuuu Napisano 15 Stycznia 2011 Mod Team Napisano 15 Stycznia 2011 Ja cokolwiek mam z rowerkiem jade do Cykloturu w Poznaniu na Kwiatową i jeszcze nigdy sie nie zawiodłem. Chłopaki dają rade. Polecam :-) Cyklotur ma sklep i serwis tylko na Ptasiej (od 01.01.2011)
jasskulainen Napisano 25 Stycznia 2011 Napisano 25 Stycznia 2011 Polecam serwis na kosmonautow 18c Pan krzysztof zna sie na rzeczy i ceny bardzo przyjemne dla portfela
piotrulek84 Napisano 3 Marca 2011 Napisano 3 Marca 2011 Na Wichrowym Wzgórzu jest taki mały warsztat w piwnicy. Adresu nie znam dokladnego, ale to jest blok z brzegu od strony Lechickiej. Łatwo trafić. Cyklotur jest też ok, ale ten człowiek jest dużo tańszy.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.