czlowiekmen Napisano 25 Maja 2010 Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Mam zamiar kupić rower do 1300 (moze troche wiecej). Na co dzień dojeżdżałbym nim do szkoły, ale głównie wypad do lasu, jakas dłuższa trasa polnymi drogami, moze jakiś maratonik . Waham sie pomiędzy 3 modelami : Schwinn Mesa LT Mongoose Tyax Elite Kross lv a2 xt Najlepszym wyborem jest kross, ale nie ma mojego rozmiaru ramy, jedynie 17" i 21", a mam 183 cm wzrostu. mongoose ma chyba najgorsze wyposażenie, a schwinn dupny amortyzator ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gofe111 Napisano 25 Maja 2010 Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Ja bym brał Krossa,ale to tylko moje zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rastatajm Napisano 26 Maja 2010 Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Z tych trzech najlepiej wypada Kross, bo jest sprzętem sprawdzonym i ma najlepszy osprzęt w tej cenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.