kubik1996 Napisano 25 Maja 2010 Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Tak jak w temacie jakie rękawiczki polecacie?ja znalazłem takie kellysa http://allegro.pl/item1030573448_rekawiczki_kellys_season_roz_m_l_xl_rzeszow.html czy są one warte tej ceny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lextalionis Napisano 25 Maja 2010 Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Rękawiczek Kellys'a szczerze nie polecam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Globciu Napisano 25 Maja 2010 Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Rękawiczek Kellys'a szczerze nie polecam... Lextalionis możesz rozwinąć swój post? Szczerze powiedziawszy też zastanawiałem się nad zakupem rękawiczek Kellys'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubik1996 Napisano 25 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Dlaczego nie polecasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lextalionis Napisano 25 Maja 2010 Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Przyczyna jest bardzo prosta... Rękawiczki tej firmy są bardzo podłe jakościowo... Zarówno te z długimi palcami jak i krótkimi po sezonie nadają się do wyrzucenia... Skóra od wewnętrznej strony jest bardzo delikatna i po trzech miesiącach używania pojawiły się przetarcia na wylot... Jeżeli mają dodatkowe wstawki na wierzchniej stronie to bardzo szybko zaczynają się odklejać. Te z linku są zrobione z siateczki... Wątpię by wytrzymała dłużej niż dwa miesiące... Również pranie jest dla nich zabójcze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubik1996 Napisano 26 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Aha no to bardzo dzieki za odpowiedź.Myślałem że tej firmy bedą dobre no ale jak tak jest to szkoda kasy:)a możesz jakieś inne polecić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pim Napisano 26 Maja 2010 Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 http://www.velo.com.pl/produkty/?m=1&pk=%&id=1940 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lextalionis Napisano 26 Maja 2010 Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 O tak... Accent to zdecydowanie dobry wybór... Albo te z linku albo model Sticky Fingers... Miałem kiedyś podobne do tych drugich(prawie identyczne) i cztery sezony w nich lekko przejeździłem... Fakt że wyglądały już wtedy nieciekawie ale były to świetne rękawiczki za nieduże pieniądze... Pełna moja rekomendacja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nastron Napisano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 a ja mam rękawiczki Kellys i sobie je chwalę tylko że moje to model kg-502 http://www.allegro.pl/item1043851277_kellys_rekawiczki_kg_502_xl_i_inne_rozmiary.html mają wkladki żelowe ktore bardzo fajnie trzymają się kierownicy i dłoni. dłonie się nie pocą. rękawiczki mają elementy odblaskowe..no i są tanie tanie i dobre, bo dobre i tanie pozdrawiam ps co prawda jeszcze ich nie prałem ale myślę że dobrze to zniosą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gutek19932 Napisano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 A co sądzicie o tych: http://www.velo.com.pl/produkty/?m=1&pk=%&id=2339 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomig Napisano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Właśnie kupiłem te kellys , za aukcji allegro wskazanej wyżej. Dzięki są totalne i paszą do roweru ( może nie marką ale designem ) Pozro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lextalionis Napisano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 A czy ktoś miał może styczność z tymi: http://allegro.pl/item1093753473_nowe_rekawiczki_answer_xc_fall_line_rozm_m.html ? Jak się sprawdzają latem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubzys Napisano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 ja mam rękawiczki z decathlona. całe (na całe ręce a nie takie że palce wystają). trochę w nich gorąo jak jest ciepło ale da się przyzwyczaić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rainier Napisano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 całe (na całe ręce a nie takie że palce wystają). na całe ręce to aż za łokcie? to naprawdę ciepło jest, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qamal Napisano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 ja mam rękawiczki z decathlona. całe (na całe ręce a nie takie że palce wystają). trochę w nich gorąo jak jest ciepło ale da się przyzwyczaić nie wiem jak ty to wytrzymujesz ale ja bym nie dał rady. Cale ręce w rękawiczkach w takim upale. Chyba ze jedziesz na stacjonarnym w domu z klimatyzacja to jeszcze da rade. A tak w ogóle daj linka bo jeszcze takich nie widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lextalionis Napisano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Koledze chyba chodziło o całe dłonie a nie całe ręce, czyli tzw. rękawiczki z długimi palcami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dun Napisano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 a ja jezdze bez i jest za######iscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artro Napisano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 a ja jezdze bez i jest za######iscie Generalnie podzielam Twoje zdanie, aczkolwiek dopiero po glebie docenisz wartość rękawiczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rainier Napisano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Generalnie podzielam Twoje zdanie, aczkolwiek dopiero po glebie docenisz wartość rękawiczek co racja to racja, aspektu ochornnego nie można przecenić, no i jeszcze ręce nie ślizgają sie na gripach jak spocone, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomirot Napisano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Ja mam takie od pewnego czasu: http://www.endura.pl/Product.aspx?dept_id=106&prod_id=10 Polecam, jakościowo są świetne. Bardzo dobrze się "trzymają" i cena przystępna, bo raptem 79 zł. Sporo jeździłem bez i fakt, dopóki się ręce nie spocą jest ok (u mnie przy ostrzejszej jeździe to kwestia kilku/kilkunastu minut- sprawa genów). Mam jedynie wątpliwość co do prania / czyszczenia? Ktoś już prał? Co się dzieje ze skórą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exocet Napisano 1 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 witam od wczoraj jestem posiadaczem rękawiczek B`twin zakupionych w Dectahlonie cena 49,90 zł, bardzo komfortowe, od środka wzmocnienia, na wierzchu cieniutki przewiewny materiał, na razie raz użyte, pierwsze wrażenia super - polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
microsista Napisano 1 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 witam od wczoraj jestem posiadaczem rękawiczek B`twin zakupionych w Dectahlonie cena 49,90 zł, bardzo komfortowe, od środka wzmocnienia, na wierzchu cieniutki przewiewny materiał, na razie raz użyte, pierwsze wrażenia super - polecam Tez mam takie ale przez ten cieniutki przewiewny materiał są juz całe podarte. Wygląda to okropnie. Aha i kupiłem je na promocji w decathlonie za 14.99 lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krawcowy Napisano 1 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 A co sądzicie o tych: http://www.velo.com.pl/produkty/?m=1&pk=%&id=2339 Posiadam te rękawiczki i bardzo sobie je chwale. Jeżdżę w nich już drugi sezon i nie widać oznak zniszczenia. Również śmiało można je prać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 1 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Te mogę szczerze polecić : http://www.centrumrowerowe.pl/003642/SIX_SIX_ONE-Rekawice_DESCEND_czarne/Produkt.aspx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz2191 Napisano 2 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 SixSixOne to jest już najwyższa półka Trochę sobie liczą za nie ale rękawiczki naprawdę świetne. Ja już 4-ty sezon mam 661 MTX i szczerze je polecam. Są z długimi palcami ale mają świetną wentylacje. Także rękawiczki tej firmy do XC, maraton brał bym w ciemno (oprócz modeli do DH, FR, które są całkowicie nie przewiewne ale one już takie mają być - pancerne ;P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.