MarcinGoluch Napisano 25 Maja 2010 Napisano 25 Maja 2010 Witam! Poszukuje osoby która dysponuje samochodem i mogła by nim jechać na Zlot. Jak będzie potrzeba to mam wolny bagażnik na tylną klapę na dwa rowery. Mam dwie osoby których już niestety nie mam gdzie posadzić, a które oczywiście chcą partycypować w kosztach "zupki". Jeśli byłby ktoś chętny i posiadał by choć jednym wolnym miejsce proszę o kontakt. Propozycja jest taka żeby Poznań przyleciał do Wrocka i tu autostradą do samego Krakowa. Lecimy na chwile obecną na 4auta Ja, SEL, Szoppers, Daid. Jesteśmy umówieni w piątek tj. 11 czerwiec o godz. 6:30 na parkingu przed Decathlonem(Wrocław). Jeśli chciałbyś do nas dołączyć to zapraszamy. Chętny może do mnie dołączyć autem w Rawiczu i razem polecimy na Wrocław. Uprzedzam PO AUTOSTRADZIE SIĘ NIE ŚCIGAMY . Pozdrawiam! Marcin
piotrulek84 Napisano 25 Maja 2010 Napisano 25 Maja 2010 Ja również poszukuję miejsca z Poznania. Do paliwka dorzucę ciut więcej i duże piwko postawię
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.