MarcinGoluch Napisano 25 Maja 2010 Napisano 25 Maja 2010 Witam! Poszukuje osoby która dysponuje samochodem i mogła by nim jechać na Zlot. Jak będzie potrzeba to mam wolny bagażnik na tylną klapę na dwa rowery. Mam dwie osoby których już niestety nie mam gdzie posadzić a które oczywiście chcą partycypować w kosztach "zupki". Jeśli byłby ktoś chętny i posiadał by choć jednym wolnym miejsce proszę o kontakt. Lecimy na chwile obecną na 4auta Ja, SEL, Szoppers, Daid. Jesteśmy umówieni w piątek tj. 11 czerwiec na parkingu przed Decathlonem. Jeśli chciałbyś do nas dołączyć to zapraszamy. Uprzedzam PO AUTOSTRADZIE SIĘ NIE ŚCIGAMY . Pozdrawiam! Marcin
inferek Napisano 25 Maja 2010 Napisano 25 Maja 2010 Prezes, o mnie zapomniałeś ! Poprawka, jedziemy na 5 aut. Mam na pokładzie 3 osobo-rowery, wiec mysle ze 4 osoba sie upchnie, gorzej z rowerem ;/ 2 os z Bielawy, 3-cią zabieram ze Świdnicy.
MarcinGoluch Napisano 25 Maja 2010 Autor Napisano 25 Maja 2010 No widzisz wlasnie myslalem o Tobie a wpisałem SELa który chyba odpadnie ze Zlotu.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.