pwn3r Napisano 25 Maja 2010 Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Witam, Jestem nowy na forum. Od niedawna stałem się posiadacza szosówki firmy Gazelle (model Champion Mondial). Na rowerach znam się "tyle o ile", więc z góry proszę o wyrozumiałość. Tylna przerzutka w moim rowerze zbyt słabo napina łańcuch (słabo odbija), a zmienianie biegów jest istną męką. Przerzutki w moim rowerze są od firmy Simplex. Ilość zębatek w kasecie to 5, z przodu przy korbie 2. Zastanawiałem się nad kupnem tego "zestawu": Link do aukcji Czy będzie można go śmiało zainstalować w moim rowerze? Chciałbym też podkreślić, że nie jestem w stanie wydać dużej ilości pieniędzy na ten mechanizm. Z góry dzięki za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corratec Napisano 25 Maja 2010 Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Pewnie będzie przerzucać tak jak wcześniej, ale nikt tu nie jest czarodziejem, prawdopodobnie nic to nie da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.