pawlo6 Napisano 25 Maja 2010 Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 czesc Wszystkim, MAM pytanie- posiadam korbe LX FC-M580 z 2005 roku, jednakze w zwiasku z zużyciem komponentów musze wymienic takze srodkowy blat czy Zębatka Shimano XT FC-M760 32-T bedzie pasować do korby?! Dowiedziałem Sie ze XT FC-M770 pasuje tylko do korby o tym samym symbolu Pozdrawiam p. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QauczuQ Napisano 25 Maja 2010 Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 CZESC, niepamietam z głowy oznaczenia ale mam korbe LX 2006 lub 2007 i juz jakis czas temu zakupiłem do nie dwa komplety nowych zębatek. Co ważne przy takiej wymianie to dobrze pomierzyć odległości pomiedzy śrubami i ich ilość i musi pasować. MOje są od LX i do LX ale tylko dlatego ze XT są beznadziejnie drobie i nie widzialem sensu ich kupować. W zwiazku z powyższym polecam Ci zebatki LX. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlo6 Napisano 26 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 dzieki, to nie tak ze ja chce miec tam zamontowanego XT poprostu gosc (formicki bike) nie ma zebatki LX, ( a ja zamowilem u niego jeszcze kilka rzeczy) sprzedal w miedzy czasie. podejrzewam ze pomiedzy Xt a LX w tym przypadku, nie ma zadnej roznicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.