Sandacz Napisano 24 Maja 2010 Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Po pomyślnie zakończonym wypadzie do Bydgoszczy planuję - po wyklarowaniu się sytuacji powodziowej - trasę Bydgoszcz-Chełmno i dalej w moje okolice. Mam pytanie odnośnie właśnie tego odcinka. Po przestudiowaniu sztabówek i istniejącego tam szlaku turystycznego wyszło mi, że da się przejechać taką trasą: Ostromecko-Mozgowina-Pień-Rafa-Słończ Śr-Czarże-Starogród-Kałdus(Góra Św. Wwrzyńca)-Chełmno Czy macie jakieś inne sugestie dotyczące przebiegu trasy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hokanus Napisano 31 Maja 2010 Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Twoja propozycja to jedna z opcji. Osobiście bardziej podoba mi się trasa zielonym szlakiem Nadwiślańskim: Bydgoszcz Leśna - Jarużyn - Głogówko Królewskie - Świecie - Chełmno. Szlak jest kapitalny bo prowadzi przez większość trasy wzdłuż Wisły z pokręconym zjazdem w Kozielcu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandacz Napisano 1 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 nie wykluczam w najbliższej przyszłości także trasy, o której wspominasz (czyli zachodnią stroną Wisły w kierunku Świecia). W tym przypadku nie cofałbym się (bo jadę w kierunku Tucholi) już ze Świecia do Chełmna. Natomiast mój pierwszy pomysł polega właśnie na tym, by "tranzytem" przejechać Chełmno i Świecie, a następnie uderzyć na Tucholę i Chojnice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.