Skocz do zawartości

[rower] Porównanie Unibike Crossfire, Kross Crow Preria

sylwekck

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Doszedł jeszcze jeden rowerek. Wygląda bardzo ciekawie.

http://allegro.pl/item1039746030_hit_kross_street_scraper_miejski_przecinak.html

O k**wa, on jest bezkonkurencyjny - no to dziś robie pielgrzymke do rodziców aby dołożyli, napaliłem się na niego, tym bardziej że sam szukam teraz lekkiego Cross`a, obecnie odkładalem na Kross Unforgiven, a tutaj taka okazja :) . Warto, warto, warto! ;)

Napisano

O k**wa, on jest bezkonkurencyjny - no to dziś robie pielgrzymke do rodziców aby dołożyli, napaliłem się na niego, tym bardziej że sam szukam teraz lekkiego Cross`a, obecnie odkładalem na Kross Unforgiven, a tutaj taka okazja :icon_wink: . Warto, warto, warto! ;)

W sobotę jadę zobaczyć ten rower i Prerię.

Napisano

Ostatecznie kupiłem MBIKE od swiatrowerow. Na aukcji dodawali coś więcej a na miejscu udało się utargować jeszcze więcej :). Dostałem lepszy licznik i zapięcie - podkowę gratis. Zrobiłem na dobry początek 20km. Wszystko wygląda super a rower jest bardzo ładnie malowany. Minus to rama która nie pozawala na zamontowanie takiego zapięcia pod nią. Jest zbyt "płaska". Szukam innego miejsca ale wygląda na to że będzie jeździć w plecaku ;/. Prerię sobie odpuściłem bo sprzedawca allegro rowerekcompl był średnio miły a obejrzenie roweru było bardzo problematyczne. Na forum pisano o nim już kiedyś bynajmniej nie w superlatywach :). Wolałem zapłacić 50 zł więcej (odliczając gratisy) ale być pewnym swoich praw do reklamacji itp. Myślałem po sprzedawcy z Tomaszowa bo kontakt z nim był wzorowy ale ta wysyłka ...

A dodam, że SCRAPERA nie można było w żadnym ze sklepów zobaczyć ale podobno jeszcze go mają.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...