Skocz do zawartości

Sklep rowerowy i serwis

servisman

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich.Mam pytanie,chcę oddać rower do przeglądu i trochę w nim powymieniać a że mieszkam niedaleko sklepu rowerowego w Brzęczkowicach to prosił bym o wasze opinie czy warto oddać tam rower i co wiecie o tym sklepie-serwisie.Pozdrawiam

Napisano

witam, jestem z Mysłowic, na temat sklepu z brzęczkach nic nie wiem, natomiast, ja osobiście serwisuje rower w MKBike`u w Sosnowcu, ludzie konkretni, kompetentni i zawsze doradzą jak usprawnić to i owo we złomie. Widać, że przemawia za zgredami doświadczenie.

P.S.

Sklep w brzęczkach bidnie trochę wygląda. Chciałem pogadać z gościem (w zeszłym sezonie) o rowerze, chciałem kupić jakąś maszynę MYB HT, to wyciągnął katalog jakiś i kazał sobie popatrzeć :)

Napisano

W sumie to chodzi mi o jakość usług serwisowych,czy się znają na tym co robią bo roweru to jak na razie nie zamierzam zmieniać.

• 2 tygodnie później...
Napisano

sklep rowerowy/serwis na Brzęczkach swego czasu miał sprzęt jak i serwis z najwyższej półki. Niestety w tym rejonie zapotrzebowanie na takie sprzęty jest bardzo małe, ludzie wciąż tu kupują przeważnie makrokesze, a jeśli ktoś czuje zapotrzebowanie na lepszą maszynkę to wybiera się do Katowic, szkoda bo z tego powodu na Brzęczkach ostał się jedynie bardzo dobry serwis, gość jest obeznany i dobry w swoim fachu, ze wszystkim da radę. ja osobiście kupiłem tam rower i byłem z niego zadowolony, zanim sam nauczyłem się grzebać w rowerze wszystkie naprawy przeprowadzałem właśnie tam. A jeśli ktoś będzie potrzebował XTRa to też kupi :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...