fpierowski Napisano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Chyba pasuje do tego wątku(?) Jakie zagraniczne sklepy internetowe polecicie? (największy wybór części, przyzwoity koszt przesyłki)? Spójrz na poprzednią stronę tego tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 montel to była ironia , chciałem przedstawić chłopakom obraz sprzedającego , jako kontra na teksty w stylu "porywacz" pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lajtspid Napisano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 poza tym druga część uwagi to wg mnie czyste buractwo, dlatego nie skontruje Słuszna diagnoza i zdrowe podejście do tematu. Też radzę zwyczajnie olać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konik Napisano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Chyba pasuje do tego wątku(?) Jakie zagraniczne sklepy internetowe polecicie? (największy wybór części, przyzwoity koszt przesyłki)? było nie raz o sklepach, tak jak fpierowski mówi - poprzednia strona + wyszukiwarka. Dużą popularnością cieszy się crc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmi Napisano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 http://allegro.pl/item1201822331_matrix_iso_ii_made_in_usa_pod_szytke_komplet.html nie wiem czy warte tej ceny, ale klawe są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
painmaker Napisano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 hahahaha sarkazm w poscie to tak nie zauważyłem tej wymownej miny podczas pisania tych słów... ja bym to olał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konik Napisano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 http://allegro.pl/it...ke_komplet.html nie wiem czy warte tej ceny, ale klawe są. http://allegro.pl/item1162293615_mack_matrix_iso_ii_sztyki_conti_sprinter_zobacz.html tu poprzednia aukcja z całym zestawem. Za 190 chyba warto ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
painmaker Napisano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 milutkie obrączki głęboka anoda? jak bym miał sianko to bym się nie zastanawiał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
montelgt Napisano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 montel to była ironia , chciałem przedstawić chłopakom obraz sprzedającego , jako kontra na teksty w stylu "porywacz" pozdro! Jestem informatykiem możne dlatego ciężko łapie ironie :] ale widzę ze na tym forum nie tylko ja tak mam (bez obrazy dla wszystkich co poczuli się urażeni ;p) pozdrower!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corratec Napisano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 montelgt masz jakieś tanie koła do OK, może być komplet, tylne, lub sama piasta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 hmmm mnie najbardziej zastanawia kto stoi za strona bike-vintage... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
montelgt Napisano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 montelgt masz jakieś tanie koła do OK, może być komplet, tylne, lub sama piasta. czesc mam cos takiego Zdjęcia cena na priv niechce robic z tego forum sklepu pozdrawiam czesc mam cos takiego Zdjęcia cena na priv niechce robic z tego forum sklepu pozdrawiam kola juz niedostepne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corratec Napisano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 A nie masz czegoś jeszcze??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elberet Napisano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 hmmm mnie najbardziej zastanawia kto stoi za strona bike-vintage... żydzi, masoni i cykliści chociaż widziałem, że sprzedawali koge miyate w małym rozmiarze z hamplami shimano na kształt campy delty, którą widziałem u siebie w piotrkowie na pchlim targu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 i sprzedawali concora takiego lekko przytartego ktorego montel wyciagnal na allegro za 50 czy 60 zeta , mów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmi Napisano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 milutkie obrączki głęboka anoda? jak bym miał sianko to bym się nie zastanawiał chiba lekko przytarte, ale wygląda spoko. mowa! gdybym miał to nawet bym nie linkował ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
painmaker Napisano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 przytarte bo latały na szosowych kołach już za to koleś powinien dostać strzała ze starego powietrza z dętki prosto w oko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ottovsky Napisano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 http://allegro.pl/motobecane-i1203212891.html "nie eksploatowany w polsce" hmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corratec Napisano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Hmm .. takie pinarello o którym pisałem, piękne jest. http://allegro.pl/swietny-rower-pinarello-na-record-oldschool-i1203566437.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lajtspid Napisano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 http://allegro.pl/motobecane-i1203212891.html "nie eksploatowany w polsce" hmm Następny kutwa mać handlarzyna polaczek zwożący do kraju rowery niewiadomego pochodzenia i nie mający pojęcia co sprzedaje. Na innej aukcji ma rower "na hamulcach olejowych" i z "automatem deore xt"... a na kierownicy mocowanie do licznika i do sakwy. Na zachodzie jak ktoś sprzedaje rower (bo zakładam że rower nie kradziony, tylko uczciwie kupiony) to zostawia sobie sam licznik i sakwę bez mocowań? Na pamiątkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmi Napisano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Co sie tak burzysz? Każdy może sprzedawać co mu się podoba (no prawie). Hamulce olejowe... Koleś dobrze to nazwał. Nie wiem czy taki patent ma dobrą nazwę w j.polskim (nie znam się, nie orientuję, nie używam). Automat jak automat. Niektórzy na wentyl mówią maszynka i co im zrobisz? Czemu kolesia wyzywasz? Skłamał gdzieś? A jeśli masz uzasadnione podejrzenia kradzieży to zgłoś to na policję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
painmaker Napisano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 latspidowi chodzi tylko o to żeby uważać z kupowaniem sprowadzanych rowerów bo kiedyś ktoś gdzieś może w ten sposób okazyjnie kupić wasz rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konik Napisano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Co sie tak burzysz? Każdy może sprzedawać co mu się podoba (no prawie). Hamulce olejowe... Koleś dobrze to nazwał. Nie wiem czy taki patent ma dobrą nazwę w j.polskim (nie znam się, nie orientuję, nie używam). Automat jak automat. Niektórzy na wentyl mówią maszynka i co im zrobisz? Czemu kolesia wyzywasz? Skłamał gdzieś? A jeśli masz uzasadnione podejrzenia kradzieży to zgłoś to na policję. Nie wiem o jakie hamulce chodziło, bo już tej aukcji nie ma, ale po polsku to się ładnie nazywa "hamulce hydrauliczne". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmi Napisano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Nie wiem o jakie hamulce chodziło, bo już tej aukcji nie ma, ale po polsku to się ładnie nazywa "hamulce hydrauliczne". Ok. Faktycznie : ) Masz plusa : ) painmaker. rozumiem, ale nie można tak pochopnie oceniać. sam szukam od roku roweru (lub części z niego) koleżki na aukcjach więc wiem jak to jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 http://allegro.pl/biale-siodelko-csepel-puhos-z-nitami-ostre-kolo-i1205486469.html ciekawe tanie i wogole . taka kopia bialego san marco regal za 60pln ?:! i to nowa ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.