TSB1923 Napisano 1 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Czy te koła będą dobre ? http://allegro.pl/kpl-szosowe-ostre-kolo-novatec-maszyny-opaski-i2759773248.html Bo miałem szukać na Novatec'owych piastach a nie Joytrch'owych Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pr5Rider Napisano 1 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 kowadła jakich mało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TSB1923 Napisano 2 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 kowadła jakich mało Czyli mam rozumieć, że słabe ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonton Napisano 2 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 słabe to one nie są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pasiasty Napisano 2 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Ciężkie jak kowadło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TSB1923 Napisano 2 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Dzięki, teraz to rozumiem A co powiecie o tych ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marianoitaliano Napisano 2 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Jeżeli ktoś Ci powiedział że szukaj novateców a nie joytechów, to chodziło mu o piasty na łożyskach maszynowych a nie kulkowych. A nie że najlepszy novatec i nic więcej. Oprucz novateców w Polsce są jeszcze popularne piasty miche i BLB. Zobacz sobie koła które możesz dzisiaj wylicytować na aukcji u mnie (link pod postem). Piasty na maszynach, pewnie robione nawet w tej samej fabryce co BLB (komplet BLB to 350zł). Do tego obręcze elegancko polakierowane. Lepiej to wygląda niż obręcze ze srebrnym rantem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 2 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 blb to futura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobbudowniczy Napisano 2 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Blb to to co formula, czyli pasty, które dzieliły ostrokolarzy na grono.net. Jak ktos miał miche to formule były be a jak weszły blb to wow kolorki i "wyższa półka" pamiętam te ściny na forum. to były czasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pasiasty Napisano 2 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 U nas można gdzieś kupić te Formuly? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 2 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 pasty, które dzieliły ostrokolarzy na grono.net. Pamiętam te kilometrowe dyskusje żeby było śmieszniej ja dalej toczę się na Formuli i jak na złość nie chce paść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.