Skocz do zawartości

[Ciekawe ostrokołowe aukcje] allegro i ebay oraz sklepy internetowe II

KAZUMI

Rekomendowane odpowiedzi

Fajne rzeczy w czechach, szkoda że nie wysyła za granicę.

Założę się że pójdzie za grosze, jak większość rzeczy tam.

silniční kolo (2632141532) - Aukro - největší obchodní portál

Wcale nie poszedł za takie grosze jak na Czechy (widziałem juz śmieszniejsze ceny na Aukro), oczywiście na ebay'u takie pieniadze to prawdziwa okazja.Tak z innej beczki, czy ktoś kto się zna może mi powiedzieć czy to naprawdę jest rama od Supra?(Wydaje mi sie, że szosowy super miał poziome chaki) Bo jeśli tak to prawdziwa okazja. http://allegro.pl/romet-super-560-i2644870701.html

Ta koga miyata przepiękna! :woot:

A wicher ładnie się sprzedał, spodziewałem się że albo pójdzie za te 1500 albo wcale.

w ostatniej chwili ktoś mnie przelicytował i chcę poznać i pogratulować skubańcowi ;)

wg mnie 2k za ten rower to dobra cena.

Jeżeli Ci wszystko w nim odpowiadało tak jak jest, to to była cena w granicach rozsądku. Ja na przykład bym tyle nie dał.

Ale nie mart się, można wyrwać wszystko dużo taniej, tylko to zabawa dla cierpliwych i takich co mają już na czym jeździć. Nie wiem jak jest u Ciebie.

Ktoś, nie tak dawno temu, na tym forum, chwalił się rowerem zrobionym na tej ramie, a tak poza tym ofera wydaje się być atrakcyjna

rama torowa ellsworth ostre kolo + widelec + korby (2647230522) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

ja się chwaliłem, ale to nie moja ramka ;)

Co do colnago, powinni uciąć ręce temu kto je malował

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...