Tad3k Napisano 5 Września 2012 Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Mi do pełnego szczęścia brakuje właśnie takich piast, tak to wszystko od Campy zebrałem No może jeszcze włoską, torową ramkę fajnie byłoby wyhaczyć, ale to daaaaleka przyszłość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poul92 Napisano 5 Września 2012 Udostępnij Napisano 5 Września 2012 wystarczy, że masz wolnego kafla i konto na ebay'u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 6 Września 2012 Udostępnij Napisano 6 Września 2012 za kafla ładnego kompletu nie wyrwie sie już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poul92 Napisano 6 Września 2012 Udostępnij Napisano 6 Września 2012 dlatego polecam Aukro, ciekawych rzeczy jest mało ale czasami trafiają się ciekawostki. Te piasty co wyżej są znowu wystawione, a z przesyłką są za ok. 350zł, czyli kilka razy mniej niż na kosmicznym eBay'u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tad3k Napisano 6 Września 2012 Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Na ebayu są mega ceny jeśli chodzi o fixed gear. Porządniejszej starej ramki nie znajdzie się poniżej 1000$ :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marianoitaliano Napisano 6 Września 2012 Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Kupić, rozkręcić, doprowadzić do porządku i puścić na części w ebaja. http://allegro.pl/rower-torowy-cinelli-koza-rama-torowa-campagnolo-i2607153758.html http://allegro.pl/rower-torowy-bianchi-pista-rama-torowa-campagnolo-i2614166248.html Przy dobrych wiatrach parę złotych by wpadło. W ogóle, piękne maszyny by mogły powstać na tych ramach, a teraz wyglądają jakby ktoś prosto z pod śmietnika je przyprowadził. Dziwne tylko że gość sprzedaje dwa rowery, a na zdjęciach jednego i drugiego jest wsadzona ta sama sztyca i siodło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tad3k Napisano 6 Września 2012 Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Rzeczywiście, rowerki niezbyt ładne zrobione :/ Wystarczyłoby wsadzić jakieś fajniejsze siodło, owijki, trochę podczyścić i byłyby cudeńka Inna sprawa, to gówniane zdjęcia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kry0 Napisano 6 Września 2012 Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Usyfione koła i jakość zdjęć odbiera im 80% piękna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegosz Napisano 6 Września 2012 Udostępnij Napisano 6 Września 2012 na początek powinien zamienić kierownice, bo ani te bycze do bianchi, ani baran w lo-pro nie wygląda dobrze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Steve Napisano 8 Września 2012 Udostępnij Napisano 8 Września 2012 Co ciekawe ten sam gość w swoich "zbiorach" ma torowego Takhion'a, pełen oryginał, którego za żadne skarby nie chce sprzedać:/ plus kilka rometów głownie torowych, jednak w większości są to same ramy, więc może dlatego zakłada te same szpeje do rowerów na aukcji. Choć ciekawe co będzie jak ktoś kupi oba:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek264 Napisano 8 Września 2012 Udostępnij Napisano 8 Września 2012 Co ciekawe ten sam gość w swoich "zbiorach" ma torowego Takhion'a, pełen oryginał, którego za żadne skarby nie chce sprzedać:/ plus kilka rometów głownie torowych, jednak w większości są to same ramy, więc może dlatego zakłada te same szpeje do rowerów na aukcji. Choć ciekawe co będzie jak ktoś kupi oba:) znam tego gościa, i to co on ma w domu to poprostu masakra, sam sie chyba nigdy nie dorobie takiego sprzętu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marianoitaliano Napisano 8 Września 2012 Udostępnij Napisano 8 Września 2012 On sie raczej nie dorobil tylko mial duzo szczescia. Przeciez nie kupowal sprzetu na ebayu za tysiace dolarow, skoro sprzedaje tak byle jak zlozone rowery i za takie male sianko, chyba ze pozbywa sie tego co jest w najgorszym stanie. Swoja droga ciekawe jaka jest historia tych ram -w sensie skad je ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 9 Września 2012 Udostępnij Napisano 9 Września 2012 On sie raczej nie dorobil tylko mial duzo szczescia. Przeciez nie kupowal sprzetu na ebayu za tysiace dolarow, skoro sprzedaje tak byle jak zlozone rowery i za takie male sianko, chyba ze pozbywa sie tego co jest w najgorszym stanie. Swoja droga ciekawe jaka jest historia tych ram -w sensie skad je ma. E tam rama stalowa nowa, Bianchi na mufach, z widelcem wisiała w sklepie w centrum chyba z trzy, cztery lata, koło 2005 r. bardziej jako dekoracja na wystawie, kosztowała 1200 zł i nikt się na nią nie kusił, chyba doczekała likwidacji sklepu... cena 1200zł... I to była oficjalna dystrubucja. To że teraz odpieprzyło wszystkim na punkcie rowerów torowych to fakt, ale czy inwestycja w drogie "zabytki" to nie nadmiar ryzyka, bo jak w pewnym momencie rynek się odwróci.... kto wie kto wie.... Także pisanie że obtłuczona stara bianka za prawie dwa tyś, pal licho kampę, to małe sianko.... Sam te same pieniądze zostawiłbym u Rychtarskiego gdyby mnie przydusiło do zakupów, mam szosową majtkę, i drugiego takiego kolorku chyba bym nie wytrzymał W dodatku ciężko taką Bianchi odnowić bo oryginalny lakier to nie po prostu zielony tylko jakiś taki opal z drugim dnem jak się przyjrzeć..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tad3k Napisano 10 Września 2012 Udostępnij Napisano 10 Września 2012 http://allegro.pl/przedwojenny-rekord-deluxe-mks-brooks-1937-zabytek-i2611575829.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marianoitaliano Napisano 10 Września 2012 Udostępnij Napisano 10 Września 2012 itr Właśnie tyle ile chciał ten gość za rower, ja zostawiłem u Rychtarskich za ramę. Nie wiem co bym wybrał gdybym miał teraz możliwość wyboru. Konkretną ramę robioną pod siebie już mam, więc jak zobaczyłem włoskiego klasyka (o ile to klasyk) w oryginalnym malowaniu to zacząłem się zastanawiać czy by sobie nie chapnąć, a potem puścić w Europę, ale rozmiar nie mój, jakaś wgniotka na górnej rurce i wszystkie części tak samo jak i rama w wątpliwym stanie. Gdybym miał możliwość oglądnięcia sprzętu i dogadania się np. co do wymianki kół na te z kozy (bo w bianchi tylna piasta chyba szosowa) , to może bym kupił, w ciemno nie chciałem ryzykować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ivosmo Napisano 10 Września 2012 Udostępnij Napisano 10 Września 2012 http://allegro.pl/pr...2611575829.html To są chyba jakieś jaja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tad3k Napisano 10 Września 2012 Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Niby dlaczego? Nie lubisz oldschool'i? Też ostre i historii trochę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonton Napisano 10 Września 2012 Udostępnij Napisano 10 Września 2012 praktycznie poziomka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 11 Września 2012 Udostępnij Napisano 11 Września 2012 fajna poziomka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzanus Napisano 15 Września 2012 Udostępnij Napisano 15 Września 2012 · Ukryte przez Schwefel, 16 Września 2012 - kryptoreklama Ukryte przez Schwefel, 16 Września 2012 - kryptoreklama http://allegro.pl/swietne-tanie-ostre-kolo-fixed-wyroznij-sie-i2628568997.html ciekawa propozycja na wyróżnienie się z tłumu Odnośnik do komentarza
mrrurek Napisano 15 Września 2012 Udostępnij Napisano 15 Września 2012 · Ukryte przez Schwefel, 16 Września 2012 - Brak powodu Ukryte przez Schwefel, 16 Września 2012 - Brak powodu No chyba jednak nie. Idź promować swoje aukcje gdzie indziej Odnośnik do komentarza
Tad3k Napisano 15 Września 2012 Udostępnij Napisano 15 Września 2012 · Ukryte przez Schwefel, 16 Września 2012 - Brak powodu Ukryte przez Schwefel, 16 Września 2012 - Brak powodu http://allegro.pl/sw...2628568997.html ciekawa propozycja na wyróżnienie się z tłumu Wyróżnić się wyróżnisz, ale w jaki sposób? Dawno czegoś tak brzydkiego nie widziałem Poza tym, samochód wyjeżdżający z salonu traci 30% swojej wartości. Nie wydaje mi się, żeby z rowerami było inaczej. Raczej cena ta spada jeszcze bardziej. Odnośnik do komentarza
Hablababla15 Napisano 15 Września 2012 Udostępnij Napisano 15 Września 2012 · Ukryte przez Schwefel, 16 Września 2012 - Brak powodu Ukryte przez Schwefel, 16 Września 2012 - Brak powodu no a w dodatku za 600zł można złożyć dużo ładniejszy rower. Odnośnik do komentarza
Tad3k Napisano 16 Września 2012 Udostępnij Napisano 16 Września 2012 Widziałem, widziałem i to niejednego, niestety http://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280962564889 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MDz Napisano 16 Września 2012 Udostępnij Napisano 16 Września 2012 Fajne rzeczy w czechach, szkoda że nie wysyła za granicę. Założę się że pójdzie za grosze, jak większość rzeczy tam. http://aukro.cz/silnicni-kolo-i2632141532.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.