magik2208 Napisano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Czyli niskie, lekkie stożki, lekkie szprychy, piasta, dobry zaplot i nie marudzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pasiasty Napisano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 To dla hipsterów obręcze przeca:P Muszą kosztować, bo by lansu nie było... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tad3k Napisano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 A no przecież Ja jestem mega przeciwnikiem tego typu firm, z jabłuszkiem w logu itp... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kry0 Napisano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Wolisz uskrzydlony zacisk koła na tarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 http://www.asphaltbi...2h-bialy-nonmsw Ceny z kosmosu. Na samych wolnobiegach mają dwukrotną przebitkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hablababla15 Napisano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Schwefel chciał link do sklepu to ma, a że cena wartości tego co całe koła.. nie mój problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tad3k Napisano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Całe koła? Za jedną taką obręcz, to kolarkę idzie złożyć Serio! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magik2208 Napisano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 ale nie za cenę dobrego koła jak chcecie się czepiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Kolarkę? A kolarza nie? Sorry ale nie mogłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kry0 Napisano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Bo dobrego kolarza to za grzosze można złożyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elo78 Napisano 2 Września 2012 Udostępnij Napisano 2 Września 2012 Sory że nieco śmiece, ale czy rzeczywiście to jest special bo po rozmowach ze sprzedającym już sam nie wiem http://allegro.pl/rama-romet-jaguar-special-56cm-szosa-lub-ostre-i2581780674.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 3 Września 2012 Udostępnij Napisano 3 Września 2012 haha trzeba mieć czelność! Na moje oko to nawet nie jest Romet.. To jest jakiś turystyczny śmieć o bazie kół kilometr. zbudowany ze zwykłego żelastwa z wciskanymi <?> hakami no chyba ,że jakis romet wagant albo mistral Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sadfreak Napisano 3 Września 2012 Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Naprawdę wyjątkowa bezczelność. Ten rower w zasadzie poza kształtem różni się wszystkim od Jaguara, a na dobrą sprawę to nawet nie jest rama któregokolwiek z rowerów ZZR, tylko jakiś trudny do zidentyfikowania szmelc niewarty więcej niż równowartość w wadze na skupie złomu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TSB1923 Napisano 4 Września 2012 Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Polecacie jakieś sklepy internetowe gdzie ceny są "nienaciągane" ? ( znam wrostro.pl ) Nie znam się na OK, a nie chciałbym przepłacić za części. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tad3k Napisano 4 Września 2012 Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Chyba milou ma niezłe ceny, zależy jakich części potrzebujesz, jakich marek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TSB1923 Napisano 5 Września 2012 Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Na razie to chcę zorientować się w cenach. Wolałbym coś ze średniej półki tam, gdzie będzie ta część potrzebna. Bo jak będę składać OK to już na "całe życie", bo nie wydaję mi się, że będę co jakiś czas zmieniać części. Jeszcze jakieś propozycje ? Dzięki i pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
newman88 Napisano 5 Września 2012 Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Na razie to chcę zorientować się w cenach. Wolałbym coś ze średniej półki tam, gdzie będzie ta część potrzebna. Bo jak będę składać OK to już na "całe życie", bo nie wydaję mi się, że będę co jakiś czas zmieniać części. ...oj będziesz Nie wiem, czy masz doświadczenie w jeździe na ostrym, ale jeśli nie, to na początek złożysz sobie ostre "na czuja". Po pierwszych jazdach stwierdzisz, że jednak lepsze będą bycze od baranka. Potem stwierdzisz, że siodło jest mało wygodne. Potem będziesz chciał twardsze przełożenie ....i tak ruszy karuzela wymiany, modyfikacji, udoskonalania itd. Tak to działa ;-) ...a może to tylko był mój przypadek!? ;-O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TSB1923 Napisano 5 Września 2012 Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Mam starego rometowskiego górala. Co musiałbym zakupić, żeby złożyć OK ? Czy tą tylną piastę da się "wrzucić" do starych kół czy musiałbym kupować nowe ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
newman88 Napisano 5 Września 2012 Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Mam starego rometowskiego górala. Co musiałbym zakupić, żeby złożyć OK ? Czy tą tylną piastę da się "wrzucić" do starych kół czy musiałbym kupować nowe ? ...wrzuć to zapytanie do wątku dotyczącego budowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lajtspid Napisano 5 Września 2012 Udostępnij Napisano 5 Września 2012 http://allegro.pl/rower-torowy-ostre-kolo-rp-pawlak-hamulce-bcm-i2611950131.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TSB1923 Napisano 5 Września 2012 Udostępnij Napisano 5 Września 2012 ROWER TOROWY OSTRE KOŁO R&P PAWLAK HAMULCE BCM (2611950131) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Przy moim wzroście 178, ta rama pewnie za duża ? Warto licytować ten rower ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 5 Września 2012 Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Jeśli jakiś wierzyciel PZKOLu zobaczy Cię na takim rowerze, może sobie natychmiastową konfiskatę mienia uroić Ciekawe jakie "prawo własności" mają te czerwone rowery z pezetkolu co jakiś czas Elsy albo chinole podobne od Pawlaka się pojawiają... darowizna- umowa kupna sprzedaży? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poul92 Napisano 5 Września 2012 Udostępnij Napisano 5 Września 2012 http://aukro.cz/naby-campagnolo-record-pista-draha-1960-87-i2587967211.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tad3k Napisano 5 Września 2012 Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Jak Ty to znalazłeś?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poul92 Napisano 5 Września 2012 Udostępnij Napisano 5 Września 2012 wchodzisz na Aukro ( to takie czeskie allegro) i czasami są ciekawe rzeczy. Kiedyś znalazłem całe torowe koła na Campie z wysokim kolnierzem które poszły za 600koron. Niestety sprzedający nie chciał wysłać do Polski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.