Varg Napisano 10 Marca 2012 Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 chce za nią 450 złych , wiec pewwnie odwoła oferty jeśli nie osiagnie tej kwoty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myrcin Napisano 10 Marca 2012 Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 No ciekawe, gipiemme poszła za tyle za ile wystawił-250. http://allegro.pl/gipiemme-sprint-korby-ostre-kolo-torowe-165mm-osw-i2183084697.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peugeotcarbolite103 Napisano 10 Marca 2012 Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Jakby ktoś był zainteresowany to mam takie korby w nie najgorszym stanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fpierowski Napisano 10 Marca 2012 Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Jakby ktoś był zainteresowany to mam takie korby w nie najgorszym stanie Twoje są trochę inne - masz wersję szosową "Dual Sprint" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 11 Marca 2012 Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 poza tym te korby campa pista są miksem. prawa to niefrezowany super record a lewa record. frezowany.... Bida. Samo lewe ramie 170mm pista frezowane bym kupił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scyzor00 Napisano 11 Marca 2012 Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 NIEPOWTARZALNA PRZEDWOJENNA KIEROWNICA ROWEROWA!!! (2179368761) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Niepowtarzalna? a może niepowtarzalnie zardzewiała Nie wiem po co wystawiać taką aukcję...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hablababla15 Napisano 11 Marca 2012 Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 myślę, że po to aby to sprzedać. Każdy zachęca na swój sposób... A jeśli komuś potrzebna jest kierownica z taką klamką hamulca ? Rdza to nie problem jeśli nie jest głęboka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adaasko Napisano 12 Marca 2012 Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 mnie przerażaja srednio klasyczne szpeje wyglądające jakby ktoś wyjął je z rzeki, gdzies blisko ujścia słonych źródeł - i podpisują to jako rarytas do renowacji... fajne, do muzum, zeby zrobic tlo dla jakiegos czołgu smigającego po bagnach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marianoitaliano Napisano 12 Marca 2012 Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 A co do korby campy pista wystawionej na allegro, to też mi nie pasowało że dwa ramiona różne, nie jestem specem i nie znam wszystkich modeli więc zapytałem gościa czy ramiona są od dwóch różnych korb. Odpowiedział: "Ramiona są od tych samych korb." Więc coś z nim nie gra. Łakomiłem się czy nie licytować, ale uznałem że nie ma co wydawać poważniejszego szmalcu na mieszankę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scyzor00 Napisano 12 Marca 2012 Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Hablababla15 kupuj będziesz miał kierownicę z fajną klamką.... normalnie rarytas jeżeli ktoś by to chciał sprzedać to postarał by się doprowadzić ją do stanu używalności. A tak wystawi z myślą że może jakiś frajer łyknie ten szmelc, takie moje zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hablababla15 Napisano 12 Marca 2012 Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 łyknie nie łyknie a nóż widelec może uda się zarobić : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elziomallo Napisano 12 Marca 2012 Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Zauważcie łaskawie, że ta kierownica to nie youngtimer z lat 70-tych który mógł sobie leżeć w kartoniku tylko (o ile to prawda) szpej przedwojenny, co zmienia zupełnie jego klasyfikację. De facto części którymi się jaramy to leciutkie retro, ja używam ich bo są tanie i dobre. Wymaganie od 80-letniej kierownicy dobrego stanu wizualnego to lekka przesada ;] (Zakładam zardzewiałą powierzchnię a nie dziury na wylot). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobbudowniczy Napisano 12 Marca 2012 Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 a całe rowery od Rybowskiego w takim stanie chodzą po 1500pln. wszystko ma jakąś wartość jak ktoś tego akurat szuka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knz Napisano 13 Marca 2012 Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 A co do korby campy pista wystawionej na allegro, to też mi nie pasowało że dwa ramiona różne, nie jestem specem i nie znam wszystkich modeli więc zapytałem gościa czy ramiona są od dwóch różnych korb. Odpowiedział: "Ramiona są od tych samych korb." Więc coś z nim nie gra. Łakomiłem się czy nie licytować, ale uznałem że nie ma co wydawać poważniejszego szmalcu na mieszankę. ramiona oczywiście nie są kompletem, dodatkow są w koszmarnym stanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marianoitaliano Napisano 13 Marca 2012 Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Pytałem wcześniej o stan gwintów i kwadratów to mi nie odpisał. Po tym można wnioskować że są w słabym stanie, więc lipa. Ale stan wizualny nie jest koszmarem, jeszcze bym wyprowadził. Ostatnio polerowałem poobijaną szosową korbę DA, która była w gorszym stanie na wierzchu, sporo materiału musiałem zjechać, teraz jest diament. Mam nadzieję że ta zebrana większa część milimetra nie sprawi że ją połamię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papista Napisano 13 Marca 2012 Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Mam nadzieję że ta zebrana większa część milimetra nie sprawi że ją połamię Pytanie, ilu było przed Tobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hablababla15 Napisano 13 Marca 2012 Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Przed nim byłem ja i ja pozbyłem się anody, może nie w 100% ale się starałem. I myślę że materiału praktycznie nie ubyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marianoitaliano Napisano 13 Marca 2012 Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 No po Twojej WSTĘPNEJ obróbce dużo materiału nie ubyło, ale jak było wgniecenie na kancie to tarłeś papierem ściernym trzymanym w palcach i kantu już nie było w tym miejscu. Żeby powrócić do kształtu przypominającego oryginalny musiałem owijać papierem drewniany klocek i tym jechać po całym ramieniu aż na całej długości zebrałem materiału tyle żeby zniknęło wgłębienie. Nie potrzebna tu żadna dyskusja. Według mnie korbę będzie normalnie się użytkować, a różnica w wyglądzie to niebo a ziemia Taką ją dostałem http://desmond.imageshack.us/Himg41/scaled.php?server=41&filename=korbydajpg.jpg&res=medium Tak wygląda teraz Sześćsetka jest w tej chwili wystawiona na allegro jak coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hablababla15 Napisano 14 Marca 2012 Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 łooo k**wa : O ale piękność, zakochałem się w niej. Pełen szacunek kolego, naprawdę mega robota i mam nadzieje że będzie Ci służyć jak najdłużej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegosz Napisano 14 Marca 2012 Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 dobra robota! to jest szosowa czy torowa DA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marianoitaliano Napisano 14 Marca 2012 Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Dzięki. Korba szosowa. Jeszcze grawerka będzie oczyszczona, odtłuszczona i pomalowana na czarno żeby była wyraźniejsza i bardziej kontrastowa.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonton Napisano 14 Marca 2012 Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 mariano, może mi wypolerujesz korby? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikoPi Napisano 14 Marca 2012 Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 http://allegro.pl/rama-torowa-rama-ostre-kolo-stalowa-1-ostrow-i2200220105.html wie ktoś może co to za rama? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papista Napisano 14 Marca 2012 Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 http://allegro.pl/rama-torowa-rama-ostre-kolo-stalowa-1-ostrow-i2200220105.html wie ktoś może co to za rama? Coś czuję, ze ona chyba mało torowa jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marianoitaliano Napisano 14 Marca 2012 Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 mariano, może mi wypolerujesz korby? Jak srasz pieniędzmi to mogę Ci wypolerować Zawsze jak coś poleruje to mówię sobie że robię to dla siebie i nigdy bym tego nie zrobił typowo na sprzedaż, bo się nie opłaca. Jak polerowałem obręcze to zapewniałem siebie że nie będę tego więcej robił, bo już wychodziłem z siebie. A teraz poleruje drugi komplet Za darmo czy za parę złotych to szkoda swojego czasu i nerwów, siedzenie trzy dni z rękami w wodzie nie jest niczym przyjemnym, a na szybko nie da się tego dobrze zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.