Skocz do zawartości

[Ciekawe ostrokołowe aukcje] allegro i ebay oraz sklepy internetowe II

KAZUMI

Rekomendowane odpowiedzi

No proszę. Fajna jest, c'nie?

Jakbyś coś teges, to mogę jechać ją obejrzeć, czy aby na pewno taka nieskalana:)

Dziś będę wiedział, czy nie jedzie ktoś ode mnie do ZG, to może będziesz miał szipment za friko.

A jak nie, to dogadaj się z typem na konduktorską, kosztuje 25 i ramę masz za 2 godziny w domu.

On mówił, że możliwe iż będzie jechał do Zielonej Góry. Jak nie to jesteśmy w kontakcie. Tak czy siak to będzie odbiór osobisty jak będzie coś co się nie będzie zgadzać z tym co mówił mogę odmówić. Ale jeśli nie zrobiłoby Ci to problemu to możesz ją obejrzeć przed tym powiesz że jesteś w imieniu osoby która dzwoniła około 10.30 i z numeru zaczynającego się na 508...

@EDIT !

PAPISTA-jednak nie będziesz musiał jechac go oglądac ani szukać po znajomych transportu. Dostałem kilka zdjęcie więcej i nic nie wzbudza niepokoju. Sprzedawca w czwartek będzie jechał do zielonej góry więc zabierze mi ramę z sobą tak więc odbiór osobisty ; ) Dodatkowo za dopłatą 40zł dostanę pedały shadow i strapy fixed fabric ; ) Dzięki wielkie za znalezienie ramy ! Jednak rzeczywisty rozmiar to 56 więc jeszcze lepiej !

Jakby ktoś coś potrzebował z tej strony to niech pisze tu lub na priv.

Jest bardzo dużo części, wiele w okazyjnych cenach np. to:

http://www.bike24.net/1.php?content=8;navigation=1;menu=1000,4,27;product=16307

Zębatka miche z adapterem za 50zł, u nas trzeba dać 80.

Jest też dużo takich rzeczy których nie kupisz w Polsce np owijka fizik miodowa.

Ewentualne zamowienia zbieram w najbliższych godzinach. Paczkę będę miał za tydzień w niedzielę czyli u was by było we wtorek lub środę.

Do ceny przedmiotu trzeba doliczyć 7,50zł za transport z niemiec i koszt wysyłki do was, w przypadku zębatki lub owijki będzie to z 5-7zł.

Przepraszam że piszę w dwóch tematach, ale w jednym i drugim pasuje, a chcę żeby wiadomość dotarła do jak największej liczby osób dla dobra ogółu :)

nasz "kolega" dalej marnuje fajne graty na jakies popaprane sprzety...

http://allegro.pl/si...2151911286.html

;/

A według mnie świetny - dobre części w idealnym stanie, wszystko do siebie pasuje. O co Wam tym razem chodzi? "Popaprane" bo to singiel? Na singlu bym co prawda nie jeździł, ale są ludzie, którzy na singlach jeżdżą... A jak ktoś będzie chciał, to sobie przerzutki zamontuje. Wygląda to tak, jakbyście uczepili się gościa i jechali teraz za wszystko, co zrobi. A tym razem zrobione z głową i dużą dbałością o estetykę.

No tak jak ktoś napisał w mojej sprawie gdy " bestialsko niszczyłem " rometa sporta i jego naklejki jest to święte prawo własności - może robić z tym co zechce. Ale czasem to co robi i za co te rzeczy uważa to patologia. Np. Piasta pod wolnobieg(przypomnę chodzi tu o campe record strada) wciśnięta do "ostrego koła" z zębatką i skontrowana kontrą suportu z której ostatecznie się nie wytłumaczył kiedy była afera ; )

Mnie akurat chodzi o ten konkretny rower, który został określony jako "patologia" i "popaprany sprzęt" oraz skomentowany "jednakowoż to jego sprzęt i niestety może z nim robić co zechce", co, moim zdaniem, zupełnie w tym wypadku nie pasuje, no chyba że ktoś w jakiś rzeczowy sposób to skomentuje. I to co napisałeś o piaście pod wolnobieg nijak się ma do wyrażenia opinii na temat roweru z podanego wyżej linku, bo brzmi to trochę jak: "skontrował zębatkę na campie pod wolnobieg kontrą suportu i dlatego ten diamant jest be".

fpierowski- chodzi nam tu o dobór sprzętu, bo biorąc pod uwagę zasób jego części i tego co ma, a to co składa to po prostu te rowery są zlepkiem losowo wybranych części.

Przepraszam, że ciągnę dalej tę dyskusję, ale to już ostatni raz w tej kwestii;) Rozumiem, o co Wam chodzi, za cholerę nie mogę tylko zrozumieć, jak to się ma do tego Diamanta. Krytykując Jego inne aukcje podawaliście sensowne argumenty, których tutaj nie ma.

A żeby coś na temat było:

_MG_2312-1.jpg

http://vk-han.blogspot.com/2012/01/largest-pro-messenger-pack.html

fpierowski - oczywiscie, z osobna - swietne graty, zazdroszcze, bo gosc ma dostep, ale to co z nich sklada jest beznadziejne... ponowe haki... napinacz z rowerow miejskich, piasta szosowa z dystansami pod singla, do tego bycze rogi + klamki...

bylo by naprawde fajniej jakby za sensowna kase oddawal te graty osobno, a nie skladal te dziwne twory... pomijam ze zdarzalo mu sie robic sprzety wrecz niebezpieczne

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...