Skocz do zawartości

[Ciekawe ostrokołowe aukcje] allegro i ebay oraz sklepy internetowe II

KAZUMI

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

elberet , spaliles , mogles zadzwonic do kolesia i powiedziec "dzien dobry dzwonie w sprawie tego roweru , z allegra , chciałbym Panu przedstawic moja propozycje cenową , ponieważ musze miec ten rower ma taki piekny kolor pasujący mi do butów , myśle ze bedzie jezdzil szybko , daje 800 " a tak zwaliles akcje wklejajac tu tą aukcje , i ja nie kupie juz go za 800

Napisano

Ten rower to chyba jeszcze stoi w Anglii. Myślę że to czysty marketing z tym opisem ;)... rama dla mnie srogo za mała to przynajmniej nie żal patrzeć, ale ciekawe jak się wylicytują chętni....

Napisano

Gość na innej aukcji ma torówkę Pro-lite (też oczywiście made italy). "Wraznie jakich kolwiek pytani prosze o kontakt" ;)

Ten tekst też jest mocny:

"Witam mam do sprzedania rower marki Giant.Rower był uzywana 2 razy,sprzedaje poniewaz zakupilem drugi carbonowy." Lokalizacja "Dublin, United Kingdom"...

Pewnie zakupił jakiś "made italy" :)

Napisano

kurna fak nie spasi mi do ermaxów jednak , pytałem sie mamy czy bedzie dobry matching kolorów to powiedziała " najpierw zmien buty synu a pozniej kupuj tę maszynę italiańską" a iż zaiste ponieważ Dolan jest spirito italiano niczym ciuchy z terranowy , nie iwem oco chodzi tej kobiecie

Napisano

to dlatego że mam shamale i szytki . A on ma wiekszy zasób mądrych słów , i z tyłu tez ma shamala a ja mam go pod łózkiem.

Takwiec podobny styl wiąże sie ze stanem ducha jaki towarzyszy posiadaniu shamala przed nosem.

Napisano

taak to prawda, mentalność się zmienia gdy zadupcasz po mieście na szytce i wiesz że w każdym momencie może się wydarzyć coś naprawdę niespodziewanego. to prawie jak być shamanem, kontaktujesz się ustawicznie ze światem duchów na potrzeby lokalnej społeczności ;) zresztą : shaman, shamal, shytka ;) po pewnym czasie zaczynasz pleść jak wyrocznia delficka a i czing to przy tobie czarno na białym :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...