Skocz do zawartości

[Ciekawe ostrokołowe aukcje] allegro i ebay oraz sklepy internetowe II

KAZUMI

Rekomendowane odpowiedzi

dlatego też napisałem, że podejrzana w cudzysłowie.

moim zdaniem świetna okazja, wystarczy tylko kupić czarną korbę na allegro za ~ 250zł i pełnowymiarowy rower torowy można mieć za nieco ponad 1500zł.

"Mam pytanie, z czystej ciekawości... Bo jakoś od zawsze jeżdżę ze zwykłym plecakiem i nigdy nie odczułem potrzeby posiadania torby kurierskiej. W czym torba kurierska jest praktyczniejsza od plecaka przypinanego klamrami? Nie zsunie się taki, nie spadnie i nie przeważy przy zakręcie i jest zazwyczaj tańszy."

"Mam pytanie, z czystej ciekawości... Bo jakoś od zawsze jeżdżę ze zwykłym plecakiem i nigdy nie odczułem potrzeby posiadania torby kurierskiej. W czym torba kurierska jest praktyczniejsza od plecaka przypinanego klamrami? Nie zsunie się taki, nie spadnie i nie przeważy przy zakręcie i jest zazwyczaj tańszy."

kwadratowa jest

i się papiery nie pogną

mi np mniej pocą się plecy jak jeżdzę z torbą

..potwierdzam! :)

dodatkowo wygodniejszy dostęp wg mnie. też miałem długo plecak, potem zamieniłem na torbę. Torba używam nie tylko na rower. Wygodna w tramwaju/autobusie, gdzie przeciągasz przed siebie i nie boisz się, że ktoś Cię własnie obrabia ;-)

Siemka , co myślicie o tym zestawie http://allegro.pl/rama-csepel-set-ostre-kolo-single-speed-i2016711710.html W skład wchodzi rama , widelec , stery , suport , zacisk sztycy , sztyca , mostek . Z tego co obserwuje csepel nie jest jakąś firmą z najniższej półki . Nie wymagam wiele od tej ramy dla mnie ważne żeby była dobrej jakości , miała poziome haki , a ta ma i nie wymagała żadnego wkładu w naprawy ,a tu jest wszystko nowe. Uważacie że się opłaca ?

A jak on jest polonista na ten przykład? Ja też lubię czytać poprawnie zredagowane i dobrze napisane posty.

Co do csepela, to swego czasu trochę o nim pisał jakiś rasta - użytkownik, tylko zapomniałem nicka. Rzecz dotyczyła ramy do tricków, bodaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...