Fyl Napisano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 moim zdaniem dosyć "podejrzana" aukcja: http://allegro.pl/ro...1977421729.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papista Napisano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Czemu? Korby nie ma, widać, że stał zakurzony, może komuś się znudziła jazda po torze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fyl Napisano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 dlatego też napisałem, że podejrzana w cudzysłowie. moim zdaniem świetna okazja, wystarczy tylko kupić czarną korbę na allegro za ~ 250zł i pełnowymiarowy rower torowy można mieć za nieco ponad 1500zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikoPi Napisano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 http://allegro.pl/claus-lauer-i1997370102.html P.S co to za pedały? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek264 Napisano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Claus Lauer (1997370102) - Aukcje internetowe Allegro P.S co to za pedały? kupowałem od tego gościa rower, ma bardzo dużo sprzętu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aurox Napisano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 http://allegro.pl/adidas-torba-na-laptopa-czarna-na-ramie-nowosc-i1996284772.html brat ma śmigałem raz z nią wygoda cena na + raczej wodo-proof czy jakoś tam w tej cenie nic innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myrcin Napisano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 "Mam pytanie, z czystej ciekawości... Bo jakoś od zawsze jeżdżę ze zwykłym plecakiem i nigdy nie odczułem potrzeby posiadania torby kurierskiej. W czym torba kurierska jest praktyczniejsza od plecaka przypinanego klamrami? Nie zsunie się taki, nie spadnie i nie przeważy przy zakręcie i jest zazwyczaj tańszy." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 "Mam pytanie, z czystej ciekawości... Bo jakoś od zawsze jeżdżę ze zwykłym plecakiem i nigdy nie odczułem potrzeby posiadania torby kurierskiej. W czym torba kurierska jest praktyczniejsza od plecaka przypinanego klamrami? Nie zsunie się taki, nie spadnie i nie przeważy przy zakręcie i jest zazwyczaj tańszy." kwadratowa jest i się papiery nie pogną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aurox Napisano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 odpowiedź jest jedna- Zaj******e wygląda! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madmanpl Napisano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 mi np mniej pocą się plecy jak jeżdzę z torbą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
newman88 Napisano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 mi np mniej pocą się plecy jak jeżdzę z torbą ..potwierdzam! dodatkowo wygodniejszy dostęp wg mnie. też miałem długo plecak, potem zamieniłem na torbę. Torba używam nie tylko na rower. Wygodna w tramwaju/autobusie, gdzie przeciągasz przed siebie i nie boisz się, że ktoś Cię własnie obrabia ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brkzzz Napisano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Torba ma jeszcze tę zaletę, że przy bardzo pochylonej pozycji łatwiej znaleźć optymalny rozkład masy. Przy plecaku człowiek ma wtedy wrażenie, ze mu wszystko leci na głowę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lajtspid Napisano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 mi np mniej pocą się plecy jak jeżdzę z torbą Plecy jak plecy... pod pachami mniej się pocisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegosz Napisano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Jakoś tak wygodniej ją przerzucić do przodu jak coś trzeba wsadzić albo wyjąć, niż zdejmować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krusto Napisano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 nie poci sie czlowiek jak z plecakiem, jest pojemna i wygodna no i to co pisal Aurox "zaj.....e wglada" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papista Napisano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2011 Kupiłem żonie. Gut szajt. Na pasie nośnym dużo szpejarek, pojemna, kieszonka na batona z miękką podszewką. Za 112 złych to pierwszorzędny zakup. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hablababla15 Napisano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2011 Siemka , co myślicie o tym zestawie http://allegro.pl/rama-csepel-set-ostre-kolo-single-speed-i2016711710.html W skład wchodzi rama , widelec , stery , suport , zacisk sztycy , sztyca , mostek . Z tego co obserwuje csepel nie jest jakąś firmą z najniższej półki . Nie wymagam wiele od tej ramy dla mnie ważne żeby była dobrej jakości , miała poziome haki , a ta ma i nie wymagała żadnego wkładu w naprawy ,a tu jest wszystko nowe. Uważacie że się opłaca ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kseru Napisano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2011 Nie wymagam wiele od tej ramy dla mnie ważne żeby była dobrej jakości No więc ta rama nie jest dobrej jakości. Jest bardzo ciężka i zrobiona ze słabej stali. Jedyne przeznaczenie tej ramy, to polo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hablababla15 Napisano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2011 Skąd takie wnioski może , jakieś uzasadnienie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lajtspid Napisano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 No więc ta rama nie jest dobrej jakości. Poradnia językowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 No więc ta rama nie jest dobrej jakości. Jest bardzo ciężka i zrobiona ze słabej stali. Jedyne przeznaczenie tej ramy, to polo. jakie wnioski ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kseru Napisano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 O co ci chodzi koleś? Jesteśmy na forum rowerowym, a nie polonistycznym, więc używamy tutaj raczej języka potocznego panie 'predkośćświatła' . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lajtspid Napisano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 O co ci chodzi koleś? Jesteśmy na forum rowerowym, a nie polonistycznym, więc używamy tutaj raczej języka potocznego panie 'predkośćświatła' . Mylisz pojęcia. Język potoczny to nie to samo co wtórny analfabetyzm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kseru Napisano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Jak się nudzisz, to idź się pobaw kuśką, bo widzę, że szukasz zajęcia w internecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papista Napisano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 A jak on jest polonista na ten przykład? Ja też lubię czytać poprawnie zredagowane i dobrze napisane posty. Co do csepela, to swego czasu trochę o nim pisał jakiś rasta - użytkownik, tylko zapomniałem nicka. Rzecz dotyczyła ramy do tricków, bodaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.